Prodej bytu 3+1, Litoměřice, Revoluční, 67 m2 (ID: 1362816)

Revoluční, Litoměřice - Pokratice


3 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 203 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Představuji Vám prostorný a světlý byt s dispozicí 3+1, o ploše 67 m2, který se nachází v klidné a příjemné části Litoměřic, v Pokraticích. Byt je součástí dobře udržovaného 6-podlažního panelového domu, který již prošel revitalizací a je vybavený výtahem.

Byt Vás může zaujmout svou jižní a západní orientací, která zajišťuje hojnost přirozeného světla po celý den.. Prošel rekonstrukcí, jejiž výsledkem je prostorná zděná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou oddělenou příčkou a místem pro pračku a skříňku na kosmetiku a prádlo.

Kuchyně do "L" a komodou, s dostatečnou pracovní plochou je vybavená myčkou, plynovým sporákem a digestoří. Obývací pokoj směřuje okny do klidné části za domem. Obývací pokoj je velký 21 m2. Stejnou orientaci mají také další dva pokoje, které jsou velké 12 m2 a 10 m2. Chodba je vybavena vestavěnou skříní a chodbička bílými skříněmi. Na podlahách je lino a dlažba, okna jsou plastová, vybavená žaluziemi.

Byt je momentálně prázdný a nově vymalovaný na bílo, takže si ho můžete upravit přesně podle svých představ a potřeb. K bytu náleží také komora na chodbě a sklep v přízemí domu, který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Lokalita je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří si chtějí užívat klidného prostředí s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Vše potřebné - jako je Penny, lékárna, školy, školky a autobusová zastávka - je jen pár kroků od domu. Navíc, přímo vedle domu teče malebný Pokratický potok a z obývacího pokoje se otevírá nádherný výhled na Radobýl.

Měsíční poplatky vč. fondu oprav jsou 3.800 Kč + spotřeba plynu na vaření + elektřina.

Nenechte si ujít šanci na klidné a pohodlné bydlení v tomto skvěle situovaném bytě. Kontaktujte nás dnes a domluvte si prohlídku. Více info při osobním jednání. Těším se na Vás.

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Revoluční, Litoměřice - Pokratice
ID
8880520
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
67 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Vilímková

Jana Vilímková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Litoměřicích.

Podobné nabídky