Prodej rodinného domu, Dolní Beřkovice, Horní hájek, 300 m2

Horní hájek, Dolní Beřkovice


8 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 461 Kč /měs.

(Cena včetně realitních i právních služeb. CENA K JEDNÁNÍ)


Regionální dodavatelé v Dolních Beřkovicích

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji velmi prostorný dvougenerační rodinný dům v obci Dolní Beřkovice, pouhých 4 km od okresního města Mělník.

Dům stojí na pozemku o celkové výměře 922 m2. Pozemek je kompletně oplocen. Přístupová komunikace je obecní s obecním osvětlením, zpevněná asfaltovým povrchem.

Dům je připojen na veškeré inženýrské sítě v rozsahu elektřina,, obecní vodovod a kanalizace. Přípojka plynu je v kapličce před domem, je tedy možné dům k plynu jednoduše připojit.

Dům je velmi prostorný a lze ho využívat jako dvougenerační. V současné době je využíváno k bydlení 2 NP. 1 NP je potřeba kompletně zrekonstruovat. Dům je velmi hezky a prakticky dispozičně navržen jako 7+kk s garáží a kotelnou.

Dům je podsklepený a ve sklepě se nachází studna.
3NP domu je prostorná a půda ze které se dají udělat případně další místnosti..

Vchod za zahradu a dvorek je řešen centrální chodbou v přízemí domu, která je průchozí již od vstupu z ulice až na dvorek a zahradu.
Dvorek je vybaven dřevěným přístřeškem pro posezení s přáteli, grilování a zábavu. Na dvorku se dále nachází bazén, velká zděná udírna a zděná dílna a další menší stavby.

Na zahradě se nacházení vzrostlé ovocné stromy, (jabloně, meruňky, ořech atd) Hned za zahradou naleznete cyklostezku

Obec Dolní Beřkovice se nachází v okrese Mělník, kraj Středočeský. Rozkládá se na levém břehu řeky Labe asi čtyři kilometrů severozápadně od Mělníka. Žije zde přibližně 1 600 obyvatel. Součástí obce jsou i vesnice Podvlčí a Vliněves. Naleznete zde obchody s potravinami, restauraci, cukrárnu, kavárnu, park, obecní úřad, poštu, školku. a další. Pro milovníky sportu a přírody je zde hodně možností na procházky, cyklistiku, bruslení a mnoho dalších sportovních aktivit.

Pro bližší informace a rezervaci prohlídky, kontaktujte prosím makléře. Nemovitost je možné financovat hypotéčním úvěrem. DOHODA O CENĚ MOŽNÁ.

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně realitních i právních služeb. CENA K JEDNÁNÍ
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Horní hájek, Dolní Beřkovice
ID
11557
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
212 m2
Plocha nemovitosti
922 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Bečvář

Jan Bečvář

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Beřkovicích.

Podobné nabídky