Prodej chaty, Dolní Morava, 104 m2 (ID: 1360567)

Dolní Morava


11 199 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 53 371 Kč /měs.

(včetně poplatků)


Regionální dodavatelé v Dolní Moravě

Popis

Ať už hledáte investiční příležitost, nebo klidné rodinné útočiště plné zábavy, máme pro vás ideální řešení. S radostí vám představujeme nový projekt - exkluzivní horské chaty v rezortu Moravilla na Dolní Moravě, jednom z nejžádanějších turistických destinací v České republice.

Tento unikátní resort se nachází přímo na úpatí Kralického Sněžníku, v těsné blízkosti Ski areálu Větrný vrch . Zde máte možnost nejen obdivovat krásy přírody, ale také se seznámit s mnoha zábavnými atrakcemi pro děti i dospělé, dostupnými po celý rok. Můžete navštívit Stezku v oblacích, visutý most Sky Bridge 721, zážitkové parky , trail park, až po bobovou horskou dráhu či sjezdovky - to vše a mnohem víc v dosahu ruky.


Moravilla resort sestává z devíti elegantně zařízených horských chat o dispozici 4+kk a užitné ploše 104 m2. V každé chatě jsou k dispozici dvě koupelny, lyžárna, šatna a parkovací stání pro dvě auta, terasa a účast na pozemku o rozloze od 337 do 827 m2. Díky jižní orientaci a celoskleněnné stěně s výhledem do údolí budete mít jedinečnou možnost propojit interiér s krásami okolní přírody. Zažijte neopakovatelný zážitek s dechberoucím panoramatem Dolní Moravy přímo z pohodlí vaší chaty. Vytápění je zajištěno elektrickým podlahovým topením v celém domě, ovládané přes WIFI. S využitím našeho třívrstvého nerezového komínu dostáváte nejen možnost, ale také inspiraci k vytvoření krbu snů. Ve standardním provedení nabízíme robustní schodiště z kvalitního bukového masivu.

Navíc, díky poloze rezortu budete moci uniknout turistickému ruchu, ale zároveň využívat všechny jeho výhody, včetně možnosti výhodného pronájmu chaty. S návratností investice při 80% vytíženosti za pouhých 11 let je to skvělá příležitost. Pro ty z vás, kteří se obávají starostí spojených s pronájmem, máme řešení - můžete využít služeb správcovské firmy, která se o vše postará za vás. Takže si můžete užívat nejen výhod investice, ale také krásy okolní přírody při rodinné rekreaci.
Ráda bych Vás srdečně pozvala na setkání, během kterého Vám představím všechny moderní vlastnosti a prvotřídní vybavení této útulné chaty.

S garantovanou jistotou se zavazujeme zajistit pro Vás to nejoptimálnější finanční řešení, které bude přizpůsobeno přímo Vašim potřebám. Zaručujeme, že v naší nabídce najdete přesně to, co hledáte. Ještě váháte?

Cena
11 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Dolní Morava
ID
0004
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
104 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
337 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ilona Rikl

Ilona Rikl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Dolní Moravě.

Podobné nabídky