Prodej pozemku pro bydlení, Káraný, Na Betonce, 768 m2 (ID: 1359597)

Na Betonce, Káraný


5 990 Kč /za metr čtvereční
HYPOTÉKA od 29 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Káraném

Úklidové služby

Popis

Pokud hledáte pozemek pro stavbu svého rodinného domu v poblíž Prahy a v oblasti krásné přírody, mám pro Vás zajímavou nabídku.

Jedná se o rovinný pozemek s výměrou 768 m² v centru obce Káraný v zástavbě starších rodinných domů. Podle územního plánu obce je určen pro smíšené bydlení se zastavitelností max. 30 % a výškovou hladinou v úrovni stávající zástavby. Na pozemku jsou 2 vzrostlé stromy, které tvoří příjemnou atmosféru a soukromí. Pozemek je částečně oplocený a inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina, plyn) jsou dostupné v prostoru veřejné komunikace na hranici pozemku.

Káraný leží na pravém břehu Labe a levém břehu řeky Jizery, těsně před jejich soutokem, zhruba 5 km od obce Brandýs nad Labem. V okolí se nachází lesnatá rekreační oblast s chráněným územím a přírodními rezervacemi. Obec je známa svými zdroji pitné vody, kterými zásobuje Prahu a okolí. V okolí najdete cyklostezky, turistické trasy, jezero Mezi mosty na koupání i rybaření (pískovna s čistou vodou), v obci je také sportovní areál s tenisovými kurty. Okraj Prahy 19 km.

Cena
5 990 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Na Betonce, Káraný
ID
11544
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
768 m2
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Iveta Sklenářová

Iveta Sklenářová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Káraném.

Podobné nabídky