Pronájem bytu 3+kk, Praha - Modřany, Vorařská, 86 m2

Vorařská, Praha 4 - Modřany


31 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(parkovací stání 2000,-Kč)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízím k dlouhodobému pronájmu luxusní, bezbariérový byt 3+kk v bytovém komplexu Belárie Park Modřany. Celková plocha, včetně teras a balkonu je 140m2. Podlahová plocha je 86m2.
Tento mimořádný byt nabízí díky dvěma terasám a balkonu výhled do tří stran včetně pohledu na řeku Vltavu.
Dispozičně je tato bytová jednotka výborně řešená – z prostorné předsíně je vstup do všech místností. Koupelna a WC jsou oddělené. Všechny pokoje mají vstup na terasu, nebo na balkon. K bytu náleží sklepní kóje a za poplatek lze pronajmout velké garážové stání.
Unikátní poloha v blízkosti řeky nabízí množství parků, údolí, cyklostezku podél řeky Vltavy a dalších možností, jak využít volný čas. V docházkové vzdálenosti pár minut se nachází Freestyle Park Modřany, Skate park, golfové hřiště a minigolf. Deset minut chůzí dojdou rezidenti k samotnému parku Belárie, nebo k volnočasovému sportovnímu areálu Tenis Centrum Tempo.
Medicínské centrum Praha vzdálené pět minut chůze nabízí kvalitní lékařské zázemí. V blízkém dosahu je také několik základních škol, mateřská škola, Dům dětí a mládeže, knihovna a obchody.
Městskou hromadnou dopravu zajišťuje tramvajová zastávka Belárie. Automobilová doprava je napojena na městský okruh.
Nájemné činí 31.000,- Kč/měsíčně, poplatek za garážové stání 2.000,- Kč/měsíčně , zálohy na energie 2.650,- Kč/měsíčně (teplo, voda, úklid, atd…), elektřinu si nájemce převede na sebe. Vratná kauce 33.000,- Kč. Provize realitní kanceláři 33.000,- Kč.
Byt je volný k nastěhování od května. Prohlídky jsou možné i o víkendu.

Cena
31 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
parkovací stání 2000,-Kč
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Vorařská, Praha 4 - Modřany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2
Balkon
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Veronika Keown

Bc. Veronika Keown

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 4.

Podobné nabídky