Prodej chaty, Úněšov, 64 m2

Úněšov


2 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 913 Kč /měs.

(včetně právního servisu a provize RK)


Regionální dodavatelé v Úněšově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Chata na vlastním pozemku s dispozicí 2+kk, garáží a dvěma terasami se nachází v chatové osadě nedaleko obce Úněšova, v blízkosti Nového rybníka a rybníka Hroznatán a v pěším dosahu Spáleného lesa, který je součástí Přírodního parku Manětínska.
Dřevěná chata ( typ FLORA) byla postavena v roce 1975, v 1. podzemním podlaží se nachází garáž a technická místnost, v přízemí je kuchyňka s plynovým sporákem a dřezem, koupelna s vanou, umyvadlem a toaletou, a dále pak obytná část - obývací pokoj se zděným krbem a vstupem na terasu (cca 10 m2) s výhledem do udržované zahrady. V podkroví se nachází ložnice a šatna. Z druhé terasy u hlavního vchodu do chaty je výhled na hladinu přilehlého rybníka.
V chatě je rozvedena elektřina ( v garáži je i motorový proud 400 V), voda je čerpána z vlastní studny vrtané na pozemku zahrady a odpadní vody z koupelny a kuchyňky jsou svedeny do jímky. Vytápění obývacího pokoje zajištuje krb, v podkroví je el. radiátor, vodu ohřívá el. boiler umístěný v technické místnosti.
Pozemek je udržovaný, zatravněný a osázený převážně jehličnatými okrasnými stromy a keři. Za chatou je pozemek rovinatý, před chatou je svažitý. Přístupová cesta k pozemku je obecní, udržovaná a zpevněná. Do obce Úněšov lze dojít i pěšky příjemnou procházkou lesem (cca 2 km).
Klidná lokalita s dostupností do města Plzně ( autem cca 20 minut z okraje Plzně, např. k hypermarketu Globus).

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Úněšov
ID
0003-NP04366
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
64 m2
Plocha nemovitosti
389 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Pulec

Tomáš Pulec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Úněšově.

Podobné nabídky