Prodej pozemku pro bydlení, Hrusice, Zahradní, 1014 m2

Zahradní, Hrusice


6 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 883 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hrusicích

Úklidové služby

Popis

Zažijte kouzlo uměleckého dědictví v srdci Hrusic okr. Praha východ, místa kde se prolíná historie s modernou. Se stavebním pozemkem o rozloze 1014 m vám nabízíme jedinečnou příležitost stát se součástí této malebné obce, kde kdysi žil a tvořil jeden z nejvýznamnějších českých malířů, Josef Lada.

Rovinatý pozemek s orientací na jih se nachází na kraji obce, což znamená, že budete mít přístup ke všem přednostem venkovského života, ale zároveň budete mít veškerou občanskou vybavenost v 2 km vzdálených Senohrabech nebo 7 km vzdálených Mirošovicích. Škola, školka, lékaři, obchody, restaurace, lázně a další služby budou doslova kousek od vašeho nového domova.

Pokud potřebujete cestovat do Prahy, nemusíte se bát dlouhého dojíždění. Praha je vzdálena pouhých 15minut jízdy autem a rychlému přístupu k dálnici D1exit 23 - Mirošovice). Zastávka BUS v docházkové vzdálenosti, vlaková zast. Mirošovice 1,5 km.

Veškeré inženýrské sítě na hranici pozemku elektřina, kanalizace, vodovod, plynovod.

V okolí Hrusic se nabízí mnoho možností pro turistiku a prozkoumávání přírodních krás. Pěší i cyklistické stezky vás provedou malebnou krajinou, a na březích řeky Sázavy čekají pikniková místa a vodní sporty. Vrch Kohout nabízí panoramatické výhledy a možnosti pro horolezce. Chráněné oblasti a rezervace přitahují milovníky přírody s bohatou flórou a faunou. Okolí Hrusic je ideálním místem pro rekreaci i aktivní odpočinek v krásném venkovském prostředí.

Tento pozemek není jen o investici do nemovitosti, ale o investici do vaší budoucnosti, do místa, kde budete moci zažít pohodu, klid a aktivní životní styl.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku pozemku. Těším se na setkání s Vámi.

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Zahradní, Hrusice
ID
95
Plocha nemovitosti
1014 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Irena  Trojanová

Irena Trojanová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hrusicích.

Podobné nabídky