Prodej rodinného domu, Stará Ves nad Ondřejnicí, K Myslivně, 221 m2

K Myslivně, Stará Ves nad Ondřejnicí


7 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 649 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Staré Vsi nad Ondřejnicí

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný dům v atraktivní lokalitě ve Staré Vsi nad Ondřejnicí. Dům je svou dispozicí vhodný pro rodinu, která má ráda větší prostory, nebo pro více člennou rodinu.
Jedná se o dvoupodlažní zděný rodinný dům, s fasádou se zateplením, který prošel v posledních letech kompletní a nákladnou rekonstrukcí, při které byly použity kvalitní a nadstandardní materiály.
V přízemí se nachází kuchyň, spíž, obývací pokoj, ložnice, pokoj, koupelna, WC, velké skladové prostory, chodba, schodiště a zádveří. V patře jsou vybudovány obývací pokoj s kuchyní, ložnice, 2 pokoje, pracovna, koupelna s WC, předsíň a terasa.
Zastavěná plocha činí 141 m2, celková výměra pozemku je 1 947 m2, výměra zahrady je 1 357 m2.
Dům je napojen na vodovod i veřejnou kanalizaci. K vytápění slouží automatický kotel na pelety a uhlí a otevřený krb na dřevo. Celkově je provoz domu na svou prostornost s velmi příznivými náklady.
Nemovitost je v PENB zařazena do klasifikační třídy C, tedy Úsporná! V době drahých energií je to velmi přínosné! Vytápění je možné i plynem.
K domu náleží rozlehlá, pečlivě udržovaná zahrada se skleníkem a umělým jezírkem. Krásné venkovní posezení ve všech ročních obdobích poskytuje krytá pergola s krbem a udírnou. Posedět můžete i v útulném vinném sklípku. Kutilové budou mít radost z dílny ve sklepě. Na pozemku nechybí ani hospodářská budova. Kromě garáže, mohou sloužit k parkování venkovní zpevněné plochy, kde pohodlně zaparkujete 5 aut.
V blízkosti nemovitosti se nachází zámek, hotel, obchody, stavebniny, restaurace, MŠ, ZŠ, obvodní a dětský lékař, sportovní hala, hasiči, úřad, pošta, lékárna, kostel, středisko mládeže a další občanská vybavenost.
Obrovskou výhodou této nemovitosti je široká škála jejího využití, třeba ke kombinaci bydlení a podnikání. To vše pár minut od Ostravy a s výhledem na Beskydy.
Fotky, videa, ani popis nezachytí úplně atmosféru této nemovitosti, přijďte se přesvědčit sami osobně!

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
K Myslivně, Stará Ves nad Ondřejnicí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
221 m2
Plocha nemovitosti
1947 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Hana Wranová

Ing. Hana Wranová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Staré Vsi nad Ondřejnicí.

Podobné nabídky