Pronájem bytu 1+kk, Brno, Nové sady, 64 m2 (ID: 1349832)

Nové sady, Brno


25 800 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nájem - 25 800,- Kč, zálohy za služby - 3 500,- Kč)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

V zastoupení vlastníka nabízíme pronájem bytu 1+kk v polyfunkční novostavbě bloku C projektu IN SADY.
Bytová jednotka o rozloze 63,8 m2 je vybavena jídelním stolem se židlemi a kuchyňskou linkou včetně spotřebičů – lednička s mrazničkou, myčka, el. trouba a el. varná deska, mikrovlnná trouba, digestoř a dřez, dále pohodlným gaučem, konferenčním stolem, TV závěsnou skříňkou, manželskou postelí s úložným prostorem a matrací a vestavěnými skříněmi v pokoji a na chodbě. Koupelna nabízí sprchový kout, záchod, umyvadlo se zrcadlem. u vstupu je komora s pračkou. K bytové jednotce patří balkón o rozloze 6m2 a zděný sklep – 3,5 m2.
Umístění bytu v 9.NP s orientací JZ nabízí vzdušné pohledy na Brno.
Byt má podlahové vytápění, vlastní klimatizaci a rekuperační jednotku, tyto technologické prvky se ovládají přes mobilní zařízení. Standardem jsou hliníková okna, která dokonale izolují venkovní hluk. Budova je centrálně zabezpečena přístupovým systémem a interkomem mezi byty a vstupními dveřmi.
Pro relaxaci slouží soukromá zelená terasa pouze pro rezidenty s výhledem dalekého okolí.
Dům svou polohou v centru Brna u ulice Nové Sady splňuje komfort dostupnosti, a to jak pěší chůzí, tak i napojením na cyklostezku podél řeky Svratky, městský okruh a dálniční síť, přičemž dostupnost MHD je samozřejmostí.
Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost v podobě obchodů, restaurací, kaváren a historických památek.

Cena
25 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
nájem - 25 800,- Kč, zálohy za služby - 3 500,- Kč
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Nové sady, Brno
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Kaděrová

Michaela Kaděrová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně.

Podobné nabídky