Prodej bytu 3+1, Praha - Vinohrady, Vinohradská, 128 m2

Vinohradská, Praha 2 - Vinohrady


24 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 117 713 Kč /měs.

(vč. provize)


Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Hledáte prostorný byt v centru Prahy, cca 400m od Václavského náměstí ?

Aktuálně Vám můžu nabídnout byt 3+1 (128m2) s balkonem (1,7m2). Byt se nachází ve 4 patře zrekonstruovaného domu, ul. Vinohradská, Praha 2 - Vinohrady, přímo naproti Českému rozhlasu.

Dispoziční řešení bytu:
Prostorná vstupní chodba, tři samostatné pokoje, koupelna, WC, jídelna se vstupem na balkon s výhledem do dvora, kuchyň se špajzem.

V prvním samostatném pokoji je funkční krb napojený na vyvložkovaný komín, dále je tento pokoj oddělen od druhého pokoje pomocí dvoukřídlých šoupacích dveří ve stylu první republiky.

Byt prošel v roce 2008 nákladnou rekonstrukcí: nové rozvody elektřiny, vody, odpadu, topení. V bytě zároveň došlo k rekonstrukci koupelny a kuchyně. Dále došlo k výměně nových interiérových dveří vč. obložek, instalaci elektricky ovladatelných rolet. Na podlaze v pokojích jsou přebroušené parkety, v koupelně a kuchyni je dlažba dovezená z Itálie, v chodbě je mozaika z Izraele.

Topení v bytě je řešeno vlastním plynovým kotlem (je ve špajzu), v pokojích jsou radiátory. V části bytu, kde je na podlaze dlažba, je podlahové topení.

Poplatky vůči společenství vlastníků jsou 3.983,-Kč, dále elektřina a plyn podle spotřeby.

Byt je bez omezení vlastnického práva, vyjma hypotéky prodávající.
Možnost platby hypotékou, kterou Vám v rámci služeb zajistíme.

V okolí je veškerá občanská vybavenost a výborná pěší dostupnost do centra Prahy.

Cena
24 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
Vinohradská, Praha 2 - Vinohrady
ID
N05767
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
128 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Milan Mattanelli

Bc. Milan Mattanelli

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 2.

Podobné nabídky