Prodej rodinného domu, Rajhrad, 507 m2

Rajhrad


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Rajhradu

Popis

AMBIENTEN VIP si Vám dovoluje exkluzivně nabídnou samostatně stojící vilu o velikosti 8+kk s 6-ti koupelnami, zahradou, vnitřním bazénem, saunou a parkovacím stáním pro 5 až 6 aut přímo před domem v obci Rajhrad ležící jižně od Brna.

Rezidence je situovaná v boční klidné ulici, je oplocena, má přístupy přes vlastní příjezdové brány a je obklopena vzrostlými tújemi, které zaručují naprosté soukromí. Nedaleko rezidence se nachází přírodní park Bažantnice, kam můžete vyrazit s rodinou na příjemnou procházku. Zastavěná plocha vily činí 369 m2, zahrada má výměru 7.475 m2 na ni navazující ovocný sad má výměru 10.576 m2 a ostatní plocha činí 1192 m2. Celková plocha pozemku je 19 612 m2. Kolaudace domu proběhla v roce 2010 a je ve výborném technickém stavu, tudíž nevyžaduje žádné nutné investice.

V přízemí domu se nachází vstupní předsíň, ze které vcházíte do honosné haly jejíž dominantou je masivní dřevěné schodiště, která vás fascinuje již při vstupu do rezidence. Tato prostorná hala umožňuje vstup do všech místností v domě, včetně vstupu do krytého bazénu a finské sauny. Dále se zde nachází otevřená dispozice kuchyně, jídelního koutu a obývacího pokoje. V obývacím pokoji se nachází krb, který vám zajistí útulnost a příjemnou atmosféru domova. V přízemí se dále nachází tři samostatné ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, druhá koupelna s vanou, bidetem a toaletou, šatna, technická místnost a domácí wellness s krytým bazénem, saunu, sprchovým koutem a toaletou. Z obývacího pokoje a vnitřního wellness se nachází vstup na terasu a zahradu. Na zahradě se nachází prostorná pergola s posezením a krbem, který ocení milovníci letního grilování.

V prvním patře se nachází šatna, 3 ložnice, přičemž každá z nich má vlastní koupelnu. Dva z těchto pokojů mají i přímý vstup na balkon. Dále je tu vstup na prostornou půdu, kterou lze využít jako další pokoj, případně posilovnu.

Podlahy v domě jsou dřevěné dubové parkety, v koupelnách dlažby a v prvním patře je plovoucí podlaha. Všechna okna v domě jsou plastová dvojskla. Vytápění domu je řešené přes plynový kotel. V celém domě se nachází podlahové topení. Dále jsou zde nainstalovány 4 kamery se záznamem, klimatizace v celém domě a centrální vysavač. V místnosti, kde se nachází bazén jsou nainstalované venkovní žaluzie a vzduchotechnika na odsávání vlhkosti. Nemovitost je napojená na všechny inženýrské sítě, odpady jsou řešeny septikem.

Luxusní rezidence se nachází ve městě Rajhrad, které je vzdálené asi 12km od centra Brna. Nedaleko od domu se nachází autobusová zastávka. Dále je možné z Rajhradu cestovat vlakem na vlakové nádraží. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost jako škola, školka, lékárna, restaurace, pošta, možnosti sportovního vyžití a obchody.

Doporučujeme prohlídku této luxusní rezidence, v případě jakéhokoliv dotazu neváhejte kontaktovat realitního specialistu.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
Rajhrad
ID
30364
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
507 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
19612 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Monika Russeggerová

Ing. Monika Russeggerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rajhradu.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky