Pronájem bytu 1+kk, Praha - Střížkov, Děčínská, 24 m2 (ID: 1348580)

Děčínská, Praha, Střížkov


12 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 2.917 Kč poplatky včetně elektřiny pro 1 osobu)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Dovoluji si vám exkluzivně nabídnout k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný byt 1+kk s komorou o celkové ploše 24 m2 s dechberoucím výhledem na okolí a nedaleké centrum města. Byt se nachází v 9.patře revitalizovaného domu.
VOLNÝ od 1.5.2024!

Ze standardního pokoje bývalého hotelového komplexu Luna vzniklo příjemné místo pro bydlení tvořené pokojem s novou moderní kuchyňskou linkou, koupelnou s toaletou, předsíní a komorou. Předsíň oddělují od obytného prostoru dveře, které ladí s celkovým interiérem. Moderní do bíla laděná kuchyň je vybavená spotřebiči (lednice s mrazákem, indukční varná deska). Velkou výhodou je prostorná komora, která je vybavena kombinovanou pračkou se sušičkou.

Koupelna je vybavena umyvadlem, zrcadlem, sprchovým koutem a toaletou. Podlahy jsou v celém bytě sjednoceny – plovoucí podlaha v dekoru dřeva s šedým nádechem, dlažba v koupelně. Okna jsou bílá plastová s žaluziemi. Umístění a orientace bytu poskytuje úžasný výhled s dostatkem denního světla. Osobně jsem stála několik minut u okna a byla vším mile překvapena. Sami se přesvědčíte na osobní prohlídce.

Dům je klidný, udržovaný, po celkové revitalizaci, s výtahem. Vytápění je zajištěno ústředním topením. V domě je k dispozici společná prádelna. V přízemí se nachází recepce s nonstop službou zajištující komfort bydlení a bezpečnost pro rezidenty. Funguje zde i služba EPS – elektrická požární signalizace díky čidlům v bytových jednotkách i na chodbách.

Nájem je ve výši 12.500 Kč měsíčně. Služby spojené s užíváním bytu jsou 2.917 Kč měsíčně (počítáno pro 1 osobu - 2.317 Kč záloha na vodu, teplo a služby + 600 Kč záloha na elektřinu). Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize RK ve výši jednoho nájmu.

Tento velmi atraktivní byt s nádherným výhledem, udržované společné prostory a plná občanská vybavenost utváří skvělou příležitost k novému bydlení ideálně pro jednotlivce. Nedaleká stanice metra trasy C-Střížkov zvyšuje atraktivitu této lokality.

Pro bližší doplňující informace nebo zájem o osobní prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Těším se! Pronájem, 1+kk, ul.Děčínská, Střížkov.

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 2.917 Kč poplatky včetně elektřiny pro 1 osobu
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Děčínská, Praha, Střížkov
ID
01109
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
24 m2
Patro
9.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
83.6 kWh/m2 za rok
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lenka Šipošová

Ing. Lenka Šipošová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 9.

Podobné nabídky