Prodej pozemku pro bydlení, Nymburk, Chrpová, 723 m2 (ID: 1347422)

Chrpová, Nymburk


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Nymburku

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji stavební parcely v Nymburce - Drahelicích. Pro více informací nás kontaktujte na tel. 602 281 658 nebo navštivte náš web - https://www.mppalfa.cz/detail/pozemky-drahelicke-predmesti-nymburk

Níže informace o projektu:

- Zasíťované pozemky připravené ke stavbě.
- Variabilita v provedení domů - počet pater, provedení střechy, umístění garáže.
- Klidná, rezidenční lokalita, poblíž cyklostezky podél Labe, která je ideální pro projížďky po okolí, například do lázeňského město Poděbrady.
- V blízkosti lokality je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Školka 5 min chůze, škola, dětské hřiště, supermarket do 10 min chůze.
- Nájezd na dálnici D11 je pouhých 15 minut jízdy autem, Praha Černý Most přibližně půl hodiny.

První etapa projektu pozemky Drahelické předměstí představuje 41 jedinečných pozemků o průměrné výměře 820 m2. K dispozici jsou jak menší pozemky velikosti cca 750 m2, tak větší o velikosti 900 m2. Všechny pozemky mají na okraj přivedené sítě - vodovod, kanalizaci, elektřinu, plyn a optické datové rozvody. Budoucí majitelé rodinných domů mají na výběr a mohou zvolit vytápění domu plynovým kotlem nebo tepelným čerpadlem. V pilířích na okraji pozemku je připravené místo pro instalaci elektroměru pro FVE, pokud se pro ni budoucí majitel domu rozhodne.

Další podmínky pro výstavbu domů jsou stanoveny takto - domy mohou být přízemní (tzv. bungalovy) nebo patrové (nadzemí podlaží a obytné podkroví nebo dvě nadzemní podlaží bez obytného podkroví). Střechy domů mohou být sedlové, pultové nebo ploché. Garáže mohou být součástí stavby rodinného domu nebo budou situovány v prostoru. Jako budoucí majitelé rodinného domu v této lokalitě tak získáváte maximální flexibilitu pro jeho výstavbu.

Tyto zasíťované pozemky vznikají v unikátní lokalitě v klidné části Nymburka, oddělené od městského ruchu, ale zároveň umístěné jen pár minut od centra města.

Lokalita Drahelického předměstí se nachází v západní části města Nymburka a plynule navazuje na stávající zástavbu západně od ulice Okružní. Prodloužením ulice Chrpová tuto lokalitu propojuje s lokalitou Na Hroudách. Vznikne tak rezidenční čtvrť přirozeně dopravně napojená na stávající komunikace na západě, i na východě.

Drahelice jsou v rámci města Nymburka dynamicky se rozvíjející čtvrtí. Severně od ulice Drahlická, podél které se nachází starší zástavba, vnizkla v posledních letech nová lokalita Na Hroudách a v následujících letech se Drahelice budou dále rozrůstat východně a severně od ní. Město Nymburk disponuje výbornou občanskou vybaveností a velmi dobrým dopravním spojením do Prahy. Na cyklostezku podél Labe se jednoduše dostanete behem pár minut ulicí Na Tržišti, v blízkém okolí se nachází škola ZŠ Letců R.A.F., mateřské školy Větrník a U pejska a kočičky, supermarkety Jednota a Penny market, vše v dochozí vzdálenosti do 10-15 minut.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Chrpová, Nymburk
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
723 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Báša

Petr Báša

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Nymburku.

Podobné nabídky