Prodej rodinného domu, Most, Pod Koňským vrchem, 385 m2

Pod Koňským vrchem, Most


10 690 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 50 945 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Mostě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte zajímavé prostory pro vaše podnikání? Jeden takový vám teď právě nabízíme. Jedná se o prodej komerčního objektu Pod Koňským vrchem v Mostě. Nachází se u nejfrekventovanější místní silnice Most - Plzeň, zároveň je však v docházkové vzdálenosti od centra města, na kraji velké rezidenční zástavby. Celková užitná vnitřní plocha je 385 m2: v přízemí 219 m2 + v patře 166 m2. K této ploše patří ještě pozemek o výměře 463 m2. Obestavěný prostor má
1850 m3. Areál lze rozšířit o sousední pozemky. To je patrné z fotografie, kde je červeně ohraničený pozemek. Tento se dá přikoupit od města a lze na něm vybudovat dětské hřiště nebo jiné zázemí.
Doménou je zajisté restaurace (dříve Terasa). V restauraci je salonek a náleží k ní venkovní terasa o rozloze 80 m2. Objekt je napojen na vodu, kanalizaci a elektřinu. Vytápění je zajištěno alternativně krbem na dřevo s ohřevem vody nebo elektrickým bojlerem. Vedle restaurace se nachází Květinka, která je dlouhodobě pronajata.
Celkový budoucí příjem z objektu je cca 100-120 000,- Kč.
Objekt lze využít i jako sídlo firmy s možností ubytování zaměstnanců. V podkroví je již vyzděno a připraveno 5 apartmánů. Další možností využití nemovitosti je předělat celý objekt na nájemní bydlení. V podkroví 5 apartmánů (bytů) a v přízemí 4 - 5 bytů, z toho dva byty loftové (s využitím vysokých stropů) s terasami.
Z přiložených vizualizovaných fotografií a půdorysu je možné si představit jak by mohl takový prostor pro bydlení vypadat.
K dispozici je parkování pro 5 vozidel před objektem a dalších 5 parkovacích míst je k dispozici poblíž.
Tato nemovitost je určitě zajímavá a nabízí různé podnikatelské příležitosti. Rozhodně stojí za prohlídku.
V případě zájmu o prohlídku nebo o více informací kontaktujte, prosím, makléře.

Cena
10 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Pod Koňským vrchem, Most
ID
15534007-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
385 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
463 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Svitavský

Ing. Jan Svitavský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mostě.

Podobné nabídky