Prodej bytu 3+kk, Praha - Nové Město, Řeznická, 82 m2

Řeznická, Praha 1, Nové Město


15 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 74 822 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele nabízím k prodeji částečně zařízený byt 3+kk o podlahové ploše 81,6 m2 v centru Prahy v ulici Řeznická. Tato poloha zaručuje krátkou docházkovou vzdálenost většiny dominant Prahy - například 5 minut od Václavského náměstí, 2 minuty od Karlova náměstí. Přestože se nachází v centru, je situován do klidné ulice. V domě je zabudován výtah, součástí bytu je rovněž sklep o velikosti 6,25 m2.
Byt se nachází ve 2. patře domu z roku 1938 od architektů Gido Laguse a Loosova žáka a spolupracovníka Rudolfa Welse.
Je částečně zařízený, na podlahách je dlažba a parkety, topení je centrální a je zabudováno ve zdech. Po vstupu do bytu vejdeme do prostorné chodby s vestavěnou skříní, intercomem s kamerou a alarm. V pravém křídle bytu se dostaneme do kuchyně, jejíž součástí je plně vybavená kuchyňská linka (sporák s indukční deskou, trouba a myčka zn. AEG). Odsud vedou dominantní dvoukřídlé dveře do obývacího pokoje. Z kuchyně se dostaneme rovněž do ložnice. Tyto dvě obytné místnosti mají okna směrem na východ do ulice Školská. Naproti ložnici je prostorná koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem. V levém křídle se z chodby vejdeme do dalšího pokoje, ze kterého je vchod na balkon, vedoucí do dvorního traktu na západ. Vedle tohoto pokoje je druhá koupelna v bytě.
Byt prošel před devíti lety částečnou rekonstrukcí (rekonstrukce koupelen + toalety).
Energetická třída „G“ je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č.406/2000Sb.o hospodaření s energií, po dodání podkladů bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat, rádi zajistíme i financování této nemovitosti.

Cena
15 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Řeznická, Praha 1, Nové Město
ID
21632
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
82 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Karolína Hammer

Karolína Hammer

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1.

Podobné nabídky