Prodej bytu 3+kk, Praha - Nové Město, Mezibranská, 56 m2

Mezibranská, Praha, Nové Město


10 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 52 375 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme na prodej 2 byty 2+kk a 1+kk v ulici Mezibranská v centru Prahy 1, pár metrů od Václavského náměstí. Bytové jednotky jsou v osobním vlastnictví a nachází se v 1.NP a v přízemí udržovaného historického domu s působivou atmosférou.

Bytové jednotky byly rekonstruovány v roku 2004. Oba byty jsou plně vybavené a prodávají se včetně vybavení. Okna jsou orientovaná do klidného vnitrobloku. Vytápění je řešeno kombinovaným plynovým kotlem. Součástí příslušenství je sklep 5 m2 a komora.

Velkou výhodou bytu jsou nízké poplatky za společné domovní služby. V místě je veškerá občanská vybavenost, nespočet obchodů, kaváren a restaurací. Národní Muzeum, stanice metra A a Václavské náměstí jen 1 minutu chůze. Jedná se o vyjímečnou a prestižní lokalitu v centru Prahy.

O další podrobnější informace nebo o prohlídku bytu kontaktujte realitního makléře. Případnou hypotéku Vám rádi zařídíme.

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Mezibranská, Praha, Nové Město
ID
00649
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
MHD
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Dvořák

Petr Dvořák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1.

Podobné nabídky