Prodej rodinného domu, Jesenice, 65 m2

Jesenice


800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 3 813 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jesenici

Úklidové služby

Popis

Nyní k prodeji dům se stodolou a pozemkem o celkové rozloze 411 m2 v obci Chotěšov okr. Rakovník. Zastavěná plocha domu je cca 85 m2 a je určen k celkové rekonstrukci, nebo demolici. Elektřina je sice do domu přivedena, ale již delší dobu odpojena.
Na pozemku se dále nachází stodola o ploše cca 110 m2, další zděné kůlny (ty nejsou zapsány na LV), a vlastní kopaná studna (plná vody). Vjezd na pozemek je přímo z asfaltové obecní komunikace.
Obec Chotěšov je místní částí města Jesenice. Do Jesenice jsou to cca 3 km, bydlí zde cca 1700 obyvatel a je zde dobrá občanská vybavenost (obecní úřad, MŠ, ZŠ, SŠ, pošta, kulturní dům, COOP, muzeum, stavebniny, autoopravna, lékárna, Mountfield, autobus, vlak). Do okresního města Rakovník je to 20 km, na Zličín či Letiště je to autem cca 45 min. Na dálniční nájezd je to cca 3km (právě ve výstavbě).
Jesenicko je vyhledávanou turistickou oblastí, najdeme zde rozsáhlé lesy, rybníky.
Odkaz na webové stránky města Jesenice, kde najdete územní plán a další informace je zde: https://www.jesenice-ra.cz/
Pro další informace a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Cena
800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 3. 2024
Adresa
Jesenice
ID
0023-NP07826
Stavba
Kamenná
Stav objektu
K demolici
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
65 m2
Plocha nemovitosti
411 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Bílý

Milan Bílý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Rakovník).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky