Prodej bytu 2+kk, Praha - Ruzyně, Stočesova, 53 m2

Stočesova, Praha 6, Ruzyně


8 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 126 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám atraktivní byt o dispozici 2+kk s úžitnou plochou 52,80 m2, lodžií o velikosti 5,4 m2 a sklepní kójí o velikosti 2,8 m2. Tento byt nabízí komfortní a stylové bydlení v novostavbě s bezbariérovým přístupem. Byt je vybaven kvalitními svítidly INNEX a moderní kuchyňskou linkou Oresi se spotřebiči Elektrolux. Vestavěné skříně INDECO poskytují dostatek úložného prostoru jak v předsíni, tak v ložnici.
Od kolaudace v roce 2023 byt nebyl nikým obýván a byl po celou dobu pravidelně udržován.

V obývacím pokoji jsou vinylové podlahy a v ložnici příjemný koberec Barkotex. Koupelna je vybavena kvalitními obklady a dlažbou RAKO, doplněna zařizovacími předměty od značek Laufen, Kaldewei a Hansgrohe, zaručujícími pohodlí a luxusní atmosféru.

Tento byt nabízí nadstandardní soukromí a nádherný výhled z lodžie i oken. Nachází se téměř v rohu nejvyššího patra, což zajistí klid a pohodu pro budoucí majitele.

K bytové jednotce náleží garážové stání, které je nutno dokoupit.

Rezidence U Šárky, kde se byt nachází, je moderní a uzavřená lokalita s bohatou nabídkou sportovního a volnočasového vyžití pro celou rodinu. V okolí rezidence najdete dětská i multifunkční hřiště, lezecké centrum, přírodní koupaliště či nádrž Džbán. V rezidenci vzniká také privátní lesopark.

Dopravní dostupnost je skvělá díky blízkosti Pražského okruhu, letiště Václava Havla a tramvajové zastávky Dědina cca 2 minuty chůzí. Na metro se dostanete za cca 10 minut. V pěší vzdálenosti od rezidence se nachází přírodní park Divoká Šárka a obora Hvězda, ideální pro procházky a rekreační aktivity.

Tento byt je vhodný jak pro vlastní bydlení, tak i jako investiční příležitost pro krátkodobé pronájmy typu Airbnb. Všechna potřebná občanská vybavenost, včetně škol, zdravotnických zařízení a obchodů, je v okolí dostupná.

Energetický štítek B potvrzuje úsporný provoz tohoto bytu, což zajišťuje nízké provozní náklady a šetrnost k životnímu prostředí.

Financování hypotečním úvěrem Vám rádi zajistíme za nejlepších možných podmínek na trhu.

Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit byt v jedné z nejprestižnějších rezidenčních částí Prahy 6.
Pro více informací či prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Cena
8 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Stočesova, Praha 6, Ruzyně
ID
LK147491
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
53 m2
Patro
6. z 6
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adam Juda

Adam Juda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6.

Podobné nabídky