Pronájem bytu 3+kk, Neratovice, Polní, 94 m2

Polní, Neratovice


20 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Neratovicích

Úklidové služby

Popis

Rádi bychom Vám nabídli k pronájmu prostorný a světlý byt 3+kk o velikosti cca 94 m2 v klidné části města Neratovice. Byt se nabízí bez nábytku.

Tento byt se nachází v rodinném domě se dvěma samostatnými bytovými jednotkami, z nichž každá má vlastní vstup.

Bytová jednotka je rozdělena mezi přízemí a první patro domu. V přízemí najdete předsíň, samostatné WC, obytnou halu, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, a dvě ložnice. Z haly vede schodiště do patra, kde se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a spíží. Kuchyně je vybavena moderním plynovým sporákem, elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou a lednicí s mrazákem. Z obývacího pokoje je výstup do velké společné zahrady.

U domu se také nachází bazén, který je společný pro obě bytové jednotky.

Vytápění domu je zajištěno společným kotlem na TP (obstarává majitel) a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem. Byt má svůj vodoměr, elektroměr a plynoměr. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci a je zde také k dispozici studna s užitkovou vodou.

Nájemníci zde tak mohou vychutnat pohodlné bydlení v prostorném bytě s možností relaxace a odpočinku v příjemném prostředí.

Dům se nachází v klidné části města, obklopený pouze rodinnými domy, avšak centrum města je vzdáleno pouhých 10 minut chůze.

V Neratovicích se nachází kompletní občanská vybavenost, 6 supermarketů, úřady, obchody, kino, divadlo, bazén, koupaliště, nemocnice a poliklinika. Z Neratovic jezdí PID do Prahy, Mělníka a okolních obcí. Pár minut chůze od domu je také vlaková zastávka směr na Prahu nebo na Mladou Boleslav, Liberec.

Nájemné je stanoveno na 20.500,- Kč plus 6 500,- Kč zálohy na energie, vodu a topení, plus 400,- Kč TV a internet, celkem tedy 27 400,- za měsíc. Kauce činí 27 000,- Kč a provize RK 27 000,- Kč. Byt je ihned dostupný.

Hledáme slušné pracující nájemníky, kteří jsou schopni doložit svůj příjem a nemají žádné finanční problémy spojené s insolvencí nebo exekucemi. Doporučujeme Vám navštívit byt osobně.

Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Cena
20 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Polní, Neratovice
ID
RM24007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Boris Nikolov

Boris Nikolov

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Neratovicích.

Podobné nabídky