Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Bořivojova, 42 m2 (ID: 1340814)

Bořivojova, Praha 3, Žižkov


4 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 875 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme vám exkluzivně k prodeji byt 2+KK, OV, o velikosti 41,7m2, v přízemí cihlového domu s výtahem, v oblíbené lokalitě pražského Žižkova.

Prohlídky bytu budou ve čtvrtek 25.4.2024 odpoledne. Přesný čas si můžete rezervovat na telefonu č. 777333190.

Byt sestává ze 2 neprůchozích místností (okno větší místnosti směřuje do vnitrobloku a je v úrovni 1.patra), zádveří, koupelny a samostatného WC. S ohledem na skutečnost, že dům stojí v ohybu ulice Bořivojova, rozšiřuje se půdorys ve směru od ulice do zahrady. Byt je situován ve směru V/Z. Vytápění pomocí WAF kamen, ohřev vody el. boiler. K bytu náleží sklep v suterénu domu. Byt je v původním stavu, vhodný k celkové modernizaci a případně změně dispozice. Přiložený plánek bytu je pouze orientační.

Dům je celkově ve velmi dobrém stavu, stojí v klidné části Žižkova, stranou od rušné ulice Seifertova/Táboritská, přesto v její bezprostřední blízkosti. Dopravní dostupnost: v blízkosti stanice tramvaje Lipanská, bus MHD stanice U Prdlavky. Plná občanská vybavenost: škála obchodů v obchodním centru Pavilon, supermarket, škola, školka. Budova je starší než je rok 1947, PENB se tedy nevyžaduje.

DOPORUČUJEME PROHLÍDKU Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Cena
4 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Bořivojova, Praha 3, Žižkov
ID
VK3474808
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Patro
1. z 5
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Polidar

Martin Polidar

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.

Podobné nabídky