Pronájem bytu 3+kk, Praha - Chodov, Hněvkovského, 60 m2

Hněvkovského, Praha 4 - Chodov


19 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu krásný byt s lodžií, který se nachází v klidné časti Prahy 4 - Chodov. Byt je po kompletní rekonstrukci. Jsou zde 2x samostatné ložnice a velký obývací pokoj propojený s kuchyňskou linkou a jídelním koutem.
Z jedné z ložnic je vstup na lodžii, která je situována do klidného parku. Kuchyňská linka je vybavena plynovým sporákem, elektrickou troubou a ledničkou. V koupelně je umístěn sprchový kout, pračka se sušičkou, WC.
V okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost: obchody, škola, školka, poliklinika. Stanice metra C Háje je v dosahu 10 min. chůze anebo autobusem. Autobusová zastávka je v blízkosti domu. Před domem se nachází velké, veřejné parkoviště, tudíž se zde parkuje snadno.
Byt je volný od 1. 5. 2024.
Majitel preferuje ideálně dvě osoby, nekuřáky, bez domácích mazlíčků.

Nájem: 19000 Kč/měsíčně
Poplatky: Zálohy na služby související s užíváním bytu (teplo,teplá užitková voda, voda, elektřina, plyn, odvod odpadů) 3000,- Kč/měsíčně.
Platba za služby související se správou domu (úklid spol. prostor, výtah, odvoz odpadu, energie) 1500 Kč/měsíčně.
Vratná kauce: 38000,-Kč
Provize: 19000,-Kč + DPH

V případě Vašeho zájmu, prosím použijte odpovědní formulář pod inzerátem.Poptávky pouze písemně.

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
9. 3. 2024
Adresa
Hněvkovského, Praha 4 - Chodov
ID
000085
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Libuše Horáková

Libuše Horáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 4.

Podobné nabídky