Prodej chaty, Horní Město - Stříbrné Hory, 160 m2

Horní Město, Stříbrné Hory


2 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 249 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Horním Městu

Popis

Nabízíme k prodeji polovinu zděného dvojdomku o vnitřní dispozici 4+1.
Přízemí rodinného domu obsahuje vstupní chodbu, pokoj, kuchyň spojenou s obývacím pokojem s přímým vstupem na terasu, koupelnu, WC a technickou místnost. V přízemí domu se samostatným vchodem se nachází další místnost, která může sloužit k různým účelům. V podkroví domu se nachází jeden velký pokoj a příprava pro druhou koupelnu, podkroví s možností rozdělení na 2 pokoje.
Dům z části podsklepený.
Vytápění zajišťují krbová kamna umístěna v obývacím pokoji a elektrokotel. Obývací pokoj a kuchyně je napojena na podlahové vytápění.
Nemovitost procházela po dobu šesti let průběžnou rekonstrukcí až do dnešního stavu (elektroinstalace, voda, odpad, topení apod.)
Dům stojí na vlastním pozemku se zahradou o celkové výměře 550m2. Na zahradě se nachází terasa a bazén s příjemným pohledem do prostranství.
Z přední strany domu je další pozemek, na kterém je umístěno velké parkovací stání pro auto - tento pozemek je v nájmu od obce. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Horní Město, Stříbrné Hory
ID
129474
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
142 m2
Plocha nemovitosti
550 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Romanov

Martin Romanov

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Horním Městu.

Podobné nabídky