Prodej výrobních prostor, Praha - Běchovice, Podnikatelská, 1448 m2

Podnikatelská, Praha 9 - Běchovice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Představuji svou konstrukcí jedinečnou halu o celkové užitné ploše 1517 m2, nacházející se v oploceném areálu s vjezdovou bránou.
Hala je vhodná také jako investice - je zde uzavřena nájemní smlouva se stabilním nájemcem, který si dlouhodobě pronajímá celý objekt.
Jedná se o samostatnou výrobní halu, která stavebně navazuje na další halu se skladovými a výrobními prostorami. Konstrukce haly je kovová, montovaná. Obvodový plášť je zděný s vnější povrchovou úpravou provedenou plechovým obkladem. Střecha je plochá s prosklenými světlíky. Okna jsou dvojitá, podlahy jsou betonové. Hala je členěna na dvě lodě a ve své hlavní části má světlou výšku 19 m. Hala samotná disponuje světlíky, užitnou plochou 1052 m2 a je členěna na dvě lodě. Nad menší lodí je vybudováno vestavěné patro o výměře 180 m2 a nosností podlahy 500 kg/m2. Hala je vybavena mostovým jeřábem o nosností 12,5 tuny s příkonem 300 kW. Hala je osazena třemi vraty. Na podlaze haly je litá korundová podlaha s nosností 15000 kg/m2.
K hale patří přístavek kde se nacházejí kanceláře o užitné ploše 215 m2 a také 70 m2 venkovní sklad. Z hlediska IS jsou hala a přilehlý přístavek napojeny na elektřinu, městský vodovodní a kanalizační řad. Hala má vnitřní rozvodnu elektřiny, jistič 100 A. Je vybudována příprava - železná konstrukce pro realizaci prvního patra v hale. Hala je schválená jako víceúčelová, i pro těžký, případně hlučný provoz s činností 24 h.
Pozemek náležející k hale má celkovou výměru. 7434 m2, z toho 2265 m2 jsou zpevněné plochy kde lze dle platného územního plánu vystavět další halu až o výměře 435 m2 Dnes se využívá jako venkovní sklad. K nemovitosti patří dalších 3723 m2 pozemků, které zahrnují podíl na příjezdových komunikacích a zpevněné plochy.
Běchovice jsou moderní městskou část Prahy s vlastní infrastrukturou a občanskou vybaveností. Běchovice mají velmi dobrou dopravní dostupnost díky nedalekému napojení na Pražský okruh a na dálnice D11 a D10, hromadnou přepravu osob zajišťuje několik autobusových linek a železnice (trať Praha-Kolín). Pro dopravu do areálu lze využít autobusové linky MHD č. 109, 209, 221 a 222.
Velmi pěkné. Doporučujeme!

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Podnikatelská, Praha 9 - Běchovice
ID
0202-NP02608
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1448 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Petra Feřteková

Ing. Petra Feřteková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Praze 9.

Podobné nabídky