Prodej obchodního prostoru, Praha - Libeň, Lihovarská, 96 m2

Lihovarská, Praha 9 - Libeň


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(REZERVACE)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

REZERVACE. Obchodní jednotka v osobním vlastnictví o výměře 95,7m2, terasa 32,6 m2, umístěná v přízemí projektu Rezidence Esprit se vstupem z ulice Lihovarská, Praha 9 - Libeň. Je po kompletní rekonstrukci, která proběhla v roce 2019. Dům se nachází 12 minut městskou hromadnou dopravou od historického centra Prahy, na nároží ulic Lihovarská a Drahobejlova, v klidné části Libně.

Provedení jednotky je nadstandardní: velké dřevěné výlohy, podlahové vytápění zn.Rehau, klimatizace zn.LG, rekuperace, sádrové omítky, minerálně akustické podhledy, velkoformátové obklady a dlažba, datový rozvod, veškeré rozvody, bezfalcové dveře a prosklené dveře, sprchový kout, bidet, závěsné WC, pisoár, příprava na topný žebřík v koupelně, zabezpečovací systém a videotelefon.

Vybavení, které je součástí jednotky: kuchyňská linka, spotřebiče (myčka, lednice), koupelnová skříňka a žaluzie.

Dispozice: obchodní plocha, sklad, terasa, komora, koupelna s WC. Dům je po kompletní, citlivé rekonstrukci a je střežen kamerovým systémem.

Veškerá občanská vybavenost se nachází v místě (např.Galerie Harfa, restaurace, poliklinika, úřady, O2 Aréna, sportovní hala Unyp aréna, divadlo Gong).

Stanice metra B Českomoravská je vzdálena 5 minut chůzí, zastávka tramvaje se nachází cca 200m od domu a nabízí tak skvělou dostupnost do centra města. V nejbližším okolí naleznete veškeré služby denního charakteru.

Měsíční náklady jsou 4.745,-Kč + elektřina dle spotřeby.

Možnost financování koupě nemovitosti hypotečním úvěrem. Ocenění nemovitosti pro účely financování úvěrem koresponduje s kupní cenou.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
REZERVACE
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
Lihovarská, Praha 9 - Libeň
ID
050671
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
128 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
96 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc.Jaroslav Boucník (volejte Po-Pá 8:00 - 19:00)

Bc.Jaroslav Boucník (volejte Po-Pá 8:00 - 19:00)

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 9.

Podobné nabídky