Prodej rodinného domu, Brno, Václavkova, 60 m2

Václavkova, Brno


4 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 781 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Rodinný dům - Stavební místo.

Předmětem prodeje je stavební místo / Rodinný dům, který se nachází na ulici Václavkova, v části Brno – Židenice.

Stávající dům je tvořen jedním nadzemním podlažím a neobytným půdním prostorem, ke stavbě přilehá hospodářská přístavba s dílnou, částečně přestavěna na koupelnu s WC, z dvorní části je vstup do suterénu. Samotná stavba, včetně přístavby a dvorní části je o výměře 105 m2, k objektu dále náleží zahrada o výměře 128 m2. Jedná se o pozemek na rovině o celkové ploše 233 m2 a o uliční šířce cca 6,7 m.

Inženýrské sítě:
Pozemek je napojen na obecní kanalizační síť.
Objekt je zásobován z veřejného vodovodu pomocí přípojky vody, která je přivedena přes vodoměrnou šachtu ze strany ulice.
Elektroinstalace: Nemovitost je napojen na přívod z distribuční nízkonapěťové soustavy, která je vedena do objektu ze strany ulice.
Rodinný dům je napojen na nízkotlaký přívod z distribuční sítě plynovodu ze strany ulice.

Technický stav nemovitosti:
Stav rodinného domu je odpovídající vzhledem k jeho staří. Budova je staticky stabilní, nikde nevykazuje čerstvé nebo nedávné trhliny. Nutná je však kompletní rekonstrukce.

Výstavba nového rodinného domu:
Poloha parcely ve městě Brně na ulici Václavkova poskytuje investici velký význam. Při správně navrženém projektu schváleném stavebním úřadem dle podmínek lokality je možné na této parcele o celkové ploše 233 m2 vybudovat jak moderní rodinný dům s prostorem zahrady, tak dům o několika bytových jednotkách s vnitřním parkováním. V obou těchto případech je nutná demolice objektů.

Okolí:
Veškerá občanská vybavenost Vám bude na dosah. Klidná ulice zajistí dostatek soukromí. Zastávky MHD v blízkosti, stejně jako hlavní silniční tahy.

Podklady:
- Pro Vaši lepší orientaci jsou k zakázce přidány orientační plánky současné stavby.
- Zpráva z vizuální kontroly stavu objektu.
- Videoprohlídka, která lépe zachytí nemovitost a její okolí.
- Vizualizace budoucího rodinného domu. Vizualizace z mé strany jsou ryze ilustrativní a konkrétní záměr zájemců bude třeba projednat a nechat si schválit ze strany příslušného stavebního úřadu.

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Václavkova, Brno
ID
02697
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
233 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nela Masaryková

Nela Masaryková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.

Podobné nabídky