Pronájem bytu 1+kk, Dubí - Pozorka, Mírová, 36 m2

Mírová, Dubí, Pozorka


4 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena bez záloh na energie)


Regionální dodavatelé v Dubí

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Pronájem nově vybudovaného podkrovního bytu v Dubí - Pozorka. Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nově vybudovaného byt 1+kk o rozloze 36 m2 s centrálním vytápěním ve druhém nadzemním podlaží klidného bytového domu.
Cena nájmu 4900 Kč + zálohy zálohy na teplo, elektřinu vodu dle počtu osob cca 5200 Kč/měs. Zálohy se jednou ročně vyúčtovávají. Nabízíme nájemní smlouvu na jeden rok s možností prodloužení a možnost trvalého bydliště. Požadujeme kauci ve výši dvou nájmů, dále pak prokázaní vlastních příjmů a doporučení z předchozího místa bydliště. Více informací u makléře.

Cena
4 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
cena bez záloh na energie
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Mírová, Dubí, Pozorka
ID
709
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
36 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
36 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. David Matýsek

Mgr. David Matýsek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Dubí.

Podobné nabídky