Prodej rodinného domu, Dolní Lutyně, Hlavní, 290 m2 (ID: 1333249)

Hlavní, Dolní Lutyně


3 540 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 871 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Dolní Lutyni

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v obci Věřňovice - Dolní Lutyně. Stavba je rozdělena na dvě patra a sklep, přičemž v horním patře je prostor o velikosti 3+1 s terasou, samostatným WC a koupelnou a spodní patro disponuje pěti pokoji, kuchyní, WC a koupelnou. Ve spodním patře je rovněž možné mít 2 kuchyně a tím vyčlenit ještě jeden samostatný obytný prostor. Představu o prostoru Vám umožní lépe uchopit 3D prohlídka, která je uložena u zakázky. Pod úrovní domu je i sklep, který je téměř pod celým domem.

Samotná stavba je v původnějším, ale udržovaném stavu. Před cca 13 lety byly vyměněny okna za plastová a před cca 8 lety byla vyměněna střešní krytina na domě, kde původní lepenku nahradil moderní PVC materiál Fatrafol. Na terase je nově dělaná krtina v podobě lepenky. Celý dům je stavěn z cihel a tvárnic, přičemž původní stavba z roku 1918 je z cihel a přístavek z roku 1986 je z tvárnic. Stavba je suchá, udržovaná a připravena k okamžitém u použití, nebo modernizaci, se kterou jsme schopni Vám pomoci, díky partnerské stavební společnosti SváMi STAV s.r.o..

Celkově se jedná o rovinatý pozemek, na kterém je mimo zmíněného domu i garáž, kam je přivedena elektřina a nyní již nevyužité chlévy. Na pozemku dále nalezneme studnu, s užitkovou vodou a parkování.

Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva, napojený na ústřední rozvod topení. Dům je dále napojen na veškeré inženýrské sítě, mimo plynu, kdy přípojka plynu je již v zahradě a není problém jí dopojit do stavby. Kanalizace je zde řešena septikem, který je napojen do kanalizace obce.

V okolí nalezneme obchod a výborné dopravní spojení pomocí MHD, kousek od domu.

Nespornou výhodou je také možnost čerpání dotací, ať již na opláštění, výměnu oken, nebo kotle na tuhá paliva. Bližší informace Vám rádi poskytneme u osobní prohlídky, na kterou Vás tímto zveme. Financování Vám rádi nastavíme na míru, dle Vašich představ. Kontaktujte makléře.

Cena
3 540 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Hlavní, Dolní Lutyně
ID
00347
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
290 m2
Plocha nemovitosti
1135 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Sváček

Jiří Sváček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Lutyni.

Podobné nabídky