Pronájem bytu 1+kk, Brno - Pisárky, 32 m2

Brno, Pisárky


15 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu kompletně zařízený a zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+kk a přibližné užitné ploše 32,5 m2.
Jednotka se nachází v 1. patře bytového domu, který je taktéž po kompletní rekonstrukci. Bytový dům je zateplen a má plastová okna i dveře. Byt je částečně vybaven tzn. kuchyňská linka, indukční deska, lednice a mikrovlnná trouba. Byt je také vybaven dvěma postelemi s novými kvalitními matracemi, jídelním stolem se židlemi, pohodlnými křesly, konferenčními stolky a velkým úložným prostorem. K bytu náleží velké lodžie s úchvatným výhledem.

O vytápění a ohřev vody se v celém domě stará tepelné čerpadlo. Koupelna a toaleta jsou společné a nachází se zde umyvadlo a sprchový kout.

Byt leží na klidné ulici Hroznová v městské části Pisárky. Nedaleko se nachází například Masarykova univerzita, výstaviště a jiné. Nedaleko domu je také zastávka tramvaje a trolejbusu, se snadnou a rychlou dostupností do centra města.

Výborná dostupnost všech služeb potřebných ke spokojenému životu.
Byt je volný ihned. Cena nájmu činí 15.000,- Kč + inkaso 2.000,- Kč/měsíc, v případě druhé osoby navíc 500,- Kč/měsíc
Majitel požaduje kauci ve výši dvou nájmů.
Průkaz energetické náročnosti uvádí třídu B.
Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Brno, Pisárky
ID
5363B034
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
32 m2
Patro
2.
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
85 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Kopunec

Martin Kopunec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně.

Podobné nabídky