Prodej rodinného domu, Praha - Běchovice, Dolnopočernická, 120 m2

Dolnopočernická, Praha 9 - Běchovice


9 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 180 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Hledáte domov, kde se snoubí klidné bydlení s výhodami městské infrastruktury? Chcete mít možnost upravit si svůj nový domov přesně podle svých představ? Pak je tato nabídka přesně pro Vás!

V exkluzivním zastoupení majitele Vám s radostí nabízíme k prodeji rodinný dům s obrovským potenciálem, který se nachází v klidné a přátelské části Prahy - Běchovicích, na adrese Dolnoměcholupská 40. Tento dům představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost s možností kompletní rekonstrukce a přizpůsobení vlastním potřebám a snům.

Aktuálně je možné využívat přízemní patro domu, ale díky jeho velkému rozvojovému potenciálu a možnosti rozšíření až k sousednímu domu, kde ještě stojí původní základová deska, se nabízí skvělá příležitost k vytvoření plnohodnotného druhého patra. Vizualizace, která je k dispozici, navrhuje rozdělení domu na tři samostatné bytové jednotky 3+KK s velikostí cca 120 m2 každá. To představuje nejen skvělou investiční příležitost, ale i možnost vytvořit domov přesně podle Vašich představ.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, což značně usnadňuje plánování rekonstrukce. Užitná plocha nemovitosti je 150 m2 a díky své poloze v klidné ulici nabízí dostatek soukromí a pohody. Přímo přes ulici se navíc nachází velké dětské hřiště, což ocení zejména rodiny s dětmi.

Co se týče dostupnosti, domov v Běchovicích je skvěle situován. Autobusová zastávka je vzdálena pouhých 5 minut chůze a stejně tak vlaková zastávka Praha-Běchovice střed, což zajišťuje snadný a rychlý přístup do centra Prahy. Občanská vybavenost v této lokalitě je vynikající - najdete zde školu, školku, poštu, lékaře, obchody, restaurace, fotbalové hřiště, další dětské hřiště a rybník.

Cena této nemovitosti je stanovena na 10 000 000 Kč. Vzhledem k jejímu rozvojovému potenciálu a skvělé lokalitě se jedná o investici, která se může velmi rychle zhodnotit.

Neztrácejte čas hledáním domova, který by vyhovoval všem Vašim požadavkům. Místo toho vytvořte domov svých snů právě zde, v Praze-Běchovicích. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás a na to, jak společně proměníme tento dům ve Vaše vysněné bydlení.

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Dolnopočernická, Praha 9 - Běchovice
ID
21097
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
312 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Frolík

Martin Frolík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky