Prodej bytu 2+kk, Praha - Hloubětín, Modrého, 64 m2

Modrého, Praha 9 - Hloubětín


8 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 39 984 Kč /měs.

(konečná cena pro klienta, možnost financovat hypotékou)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Opět pro Vás výhradní, exkluzivní nabídka bytu na prodej v Rezidenčním projektu Nad Rokytkou - Praha 9, ul. Modrého

Tento úžasný byt o velikosti 2+kk disponuje velkorysou podlahovou plochou 64 m2 a je situovaný do 2. nadzemního podlaží (1.patro) novostavby domu z roku 2016 (poslední etapa).

Bezpečnostními dveřmi vstoupíme do prostorné chodby, ze které jsou samostatné vstupy do všech dalších místností.
Napravo vstoupíte do obývacího pokoje, který plynule přechází do kuchyně, ve které nalezneme vestavěné spotřebiče jako mikrovlnou a horkovzdušnou troubu.
Z prostorného obývacího pokoje můžete vstoupit na terasu o ploše dalších 21 m2. Z terasy zpět do bytu třeba rovnou do také velkorysé ložnice.
Ze vstupní předsíně je také nalevo vstup do komory s přípravou na pračku. A dále ještě koupelna s vanou a s WC.
V bytě zůstává vestavěné rozkládací dvoulůžko v obývacím pokoji a šatní skříň v ložnici, samozřejmě také vybavená kuchyně.
I když budete bydlet v prvním patře, tak Vás sem zaveze prostorný výtah.
Kolo můžete nechat v kočárkárně a své auto zaparkujete v této slepé ulici, která k domu vede bez parkovacích zón, případně je možné zakoupit či pronajmout si parkovací stání přímo v domě. Pomohu zajistit.

Lokalita je skutečnou oázou a to, proč je bydlení zde tak oblíbené!
Nové bydlení v projektu Nad Rokytkou představuje nádhernou rezidenční čtvrť na Praze 9, na břehu říčky Rokytky.
Místo se pyšní skvělou dopravní dostupností, kterou zajišťuje městská hromadná doprava. Do centra se dostanete pomocí tramvaje, autobusu a metra "B" (Kolbenova, Hloubětín, Vysočanská...).
Najdete zde také veškerou občanskou vybavenost, mateřské i základní školy, obchody a další služby. Nákupní centra Galerie Harfa a Galerie Fénix, Centrum Černý Most, obchody IKEA, Globus a Makro. Ve volném čase můžete sportovat díky cyklostezce na kterou vstoupíte přímo z domu! K dispozici máte také privátní park.

Bydlení zde mohu skutečně jen doporučit!
Pokud máte zájem o více informací a chtěli byste se objednat na prohlídku, vyplňte prosím formulář níže, co nejdříve se Vám ozvu a osobně nemovitost moc rád představím.

Cena
8 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena pro klienta, možnost financovat hypotékou
Aktualizováno
24. 2. 2024
Adresa
Modrého, Praha 9 - Hloubětín
ID
060 - MK
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Kvěšek

Martin Kvěšek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9.

Podobné nabídky