Pronájem garážového stání, Praha - Vysočany, Ivana Hlinky, 19 m2

Ivana Hlinky, Vysočany - Praha 9


2 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně poplatků)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu široké a pohodlné garážové stání v nově postaveném bytovém komplexu v ulici Ivana Hlinky - přímo proti rybníku Zahrádky.
Vhodné i pro obyvatele sousedních ulic: Modrého, Nepelova, Sousedíkova nebo pro dojíždějící ze směru Hradec Králové, Mladá Boleslav, Pardubice.
Vhodné také pro sportovce dojíždějící na Vysočanskou cyklostezku, či rodiče dětí z nedaleké základní školy U Elektry. Přímé tramvajové spojení k O2 aréně.
Předností tohoto garážového stání je zejména jeho lokalita na atraktivním místě v klidné ulici Ivana Hlinky. V této oblasti budou v blízké době modré zóny. Vrata se otevírají komfortně pomocí čipu. Pohodlný a bezpečný vjezd do garáže a výjezd z ní zajišťují samostatné jednosměrné komunikace (žádný parkovací výtah apod.)
Vjezd do garáže je přímo z ulice Ivana Hlinky.
Výhodou je vynikající dostupnost MHD z Palmovky, z Karlína i z centra. Ze zastávky "U Elektry" (tram č. 6,8,25,92, směr Palmovka a Hloubětín) dojdete ke vstupu do garáže za pouhou 1 minutu.

Cena
2 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně poplatků
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Ivana Hlinky, Vysočany - Praha 9
ID
N65061
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
19 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
19 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Novák

Jiří Novák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu garážových stání v Praze 9.

Podobné nabídky