Prodej rodinného domu, Tuřany, 308 m2

Tuřany


22 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 104 846 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Tuřanech

Úklidové služby

Popis

Home Real Estate nabízí na prodej novou (!!!) moderní a energetický nenáročnou novostavbu (prosinec 2021) rodinného domu o dispozici 8+kk, který splňuje nejvyšší nároky na kvalitní bydlení.

Dům je pasivní a vybaven nejmodernějšími technologiemi pro energetickou účinnost, včetně fotovoltaické elektrárny a tepelného čerpadla. Díky inteligentnímu systému řízení disponuje efektivním vytápěním, chlazením, větráním a ohřevem vody, což vede k minimálním provozním nákladům.

interiér obývacího pokoje, ložnice a dětského pokoje, dodaný firmou Decoland. Je kompletně zařízený a obohacený o designové prvky a doplňky, včetně lustrů a osvětlení, které přispívají k estetice prostorů. Okna s izolačními trojskly a venkovními žaluziemi přispívají k úsporám energie a pohodlí, zatímco podlahové vytápění či klimatizace poskytují příjemné prostředí v každém ročním období. V koupelnách dominuje luxusní obklad a dlažba, sanita od renomované společnosti Villeroy & Boch, která dodává prostorům elegantní a nadčasový vzhled.

Součástí je také plně automatický venkovní vyhřívaný bazén o rozměrech 8x4 metry, který je skvělým místem pro odpočinek a relaxaci. zahrada s terénními úpravami představuje idylické místo pro odpočinek a odreagování se od každodenního shonu.

Dům dále nabízí rozlehlé terasy o celkové velikosti 150m2, zahrnující 60m2 s pergolou a dvě menší terasy s zámkovou dlažbou o velikosti 90m2.

Pro milovníky filmových zážitků je v domě připravena místnost pro domácí kino, jehož akustiku zajišťuje stěny obložené akustickým sádrokartonem. Zabezpečení nemovitosti je zajištěno moderním bezpečnostním systémem, zatímco chytrá domácnost umožňuje programování a ovládání všech funkcí s maximální pohodlím.

Pro majitele je k dispozici zastřešené parkovací stání pro dva vozy s elektrodobíjením, zahradní domek pro uskladnění zahradního náčiní a automatický zavlažovací systém, který udržuje trávníky v perfektním stavu.

Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléře nebo vyplňte formulář níže. Rádi se Vám budeme věnovat.

Cena
22 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 2. 2024
Adresa
Tuřany
ID
36822
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
308 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1057 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Department #3 Sales

Department #3 Sales

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tuřanech (okr. Kladno).

Podobné nabídky