Prodej chalupy, Trstěnice, 697 m2

Trstěnice


1 120 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 5 338 Kč /měs.

(v případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo zvolit nejvýhodnější nabídku)


Regionální dodavatelé v Trstěnici

Popis

Nabízíme Vám k prodeji chalupu s vlastním pozemkem s celkovou plochou 697 m2 (220 m2 chalupa a 477 m2 zahrada) v obci Trstěnice nedaleko města Litomyšl. Nemovitost z 18.-19. století je v osobním vlastnictví, proto zájemci v rámci našich služeb rádi nabídneme výhodné financování.

Dispozice chaty: vstupní veranda s místem pro posezení, velká obytná místnost s kuchyňkou s kuchyňskou linkou a kamny na tuhá paliva, koupelna s vanou, umyvadlem a WC. Nebytovou částí chalupy je sklep, garáž, stodola a nezabydlená půda.

Střecha je sedlová, pokrytá pálenými taškami, udělána roku 1998. Elektřina 230/400 je v chalupě zavedena. Podlahy jsou betonové, ve sklepě je pouze štěrk. Okna jsou původní dřevěná. Na pozemku se nachází studna s pitnou vodou, která je přivedena do chaty.

Jedná se o klidné místo, ideální na rekreaci a odpočinek. Příjezd k nemovitosti je po zpevněné cestě. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v nejbližším městě Litomyšl nebo Svitavy.

Podrobné informace naleznete na www.chalupatrstenice.cz U každé mé chalupy najdete samostatnou webovou stránku nemovitosti, profesionální fotografie, 3D půdorysy, videoprohlídku, videozáběry z dronu a virtuální prohlídku chalupy. V případě zájmu o více informací mě neváhejte kontaktovat.

Těším se na setkání s Vámi.

Cena
1 120 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo zvolit nejvýhodnější nabídku
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Trstěnice
ID
1102/3056
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
697 m2
Plocha nemovitosti
697 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal  Hrdina

Michal Hrdina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Trstěnici (okr. Svitavy).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky