Prodej rodinného domu, Pěnčín, 759 m2 (ID: 1325160)

Pěnčín


12 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 907 Kč /měs.

(Cena je včetně provize pro RK a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Pěnčíně

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte historickou usedlost na romantickém místě v přírodě? Toužíte po klidu a nemovitosti, která čeká na realizaci Vašich představ? Sníte o velké stodole a domě s dřevěnou pavlačí? O vzrostlých ořešácích a plodících ovocných stromech? Pak Vás zveme na prohlídku opravdu výjimečné nemovitosti, jejíž historie sahá až do roku 1591.

Zveme Vás na místo s úžasným klidem a pozitivní energií, místo, které si můžete přetvořit na svůj domov dle vlastních představ.

Dispozice domu jsou atypické a to především díky své prostornosti. V přízemí této krásné usedlosti je hlavní světnice, vedlejší pokojík a místnost na vybudování koupelny. V patře se nachází opět hlavní velkorysá místnost, vstup na pavlač a další prostory, které původně sloužily pro uskladnění sena a poskytují místo pro vybudování dalších pokojů. Samotná půda o velikosti 253 m2 pak poskytuje širokou škálu možností, jak ji využít. K dispozici je i menší sklípek.

Dům je udržovaný, krovy suché, střecha hlavní budovy i stodoly bez zatýkání. Technický stav domu odpovídá jeho stáří a interiér je určen ke kompletní rekonstrukci. Pro tuto nemovitost hledáme zájemce s vlastními prostředky, nemovitost není svou povahou určena k bankovnímu financování.

K nemovitosti náleží zahrada o výměře 2.021 m2 a rozlehlá stodola o zastavěné ploše 350 m2. Díky své velikosti a stodole je usedlost vhodná nejenom k vlastnímu bydlení či rekreaci, ale i k pořádání seminářů a oslav.

Obec Střížovice má 257 obyvatel a sjezd na dálnici se nachází 7 min od nabízené nemovitosti. Kompletní občanská vybavenost je v Turnově vzdáleném 7 km (10 min autem).

Pokud Vás nemovitost zaujala, kontaktujte mne, rád Vám poskytnu více informací. Těším se na Vás.

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize pro RK a právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Pěnčín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
759 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
2624 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Václav Valtr

Václav Valtr

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pěnčíně (okr. Liberec).

Podobné nabídky