Prodej rodinného domu, Litvínov, Křížatecká, 480 m2 (ID: 1323760)

Křížatecká, Litvínov


5 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 118 Kč /měs.

(V rámci provize bude uhrazen také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva., včetně provize)


Regionální dodavatelé v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízím vám ke koupi dům v osobním vlastnictví, který je díky dispozici a uspořádání možné využít k bydlení vícegenerační rodiny nebo k bydlení společně s místem pro vlastní podnikání.

Dům se nachází v Litvínově, konkrétně v místní části Janov. Město Litvínov leží v podhůří Krušných hor v okrese Most v Ústeckém kraji.

Celková plocha pozemku činí 1356 m2, z čehož 231 m2 je zastavěná plocha. Jedná se o podsklepený, samostatně stojící dvoupodlažní dům s obytným podkrovím a se třemi garážemi. Celková užitná plocha je 480 m2.

Konstrukce stavby je cihlová. Dům je napojen na veřejný vodovod, odpadní vody jsou svedeny do bezodtokové jímky (žumpy). Vytápění je řešeno plynovým kotlem PROTHERM v kombinaci s krbovými kamny. Ohřev vody zajišťuje ohřívač (bojler) značky DRAŽICE. Krytina podlah je v kombinaci linolea a keramické dlažby. V celém domě jsou plastová okna, střecha je sedlová s eternitovou střešní krytinou. Větší část vybavení na fotografiích je součástí prodeje a je již zahrnuta v kupní částce.

Centrum města se nachází necelých 5 km od domu a naleznete zde veškerou občanskou vybavenost. Druhé největší krajské město Most je vzdálené přibližně 15 km.

Pomohu vám případně i se získáním férového financování s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz, dále také poplatek 2 000,- Kč pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva a samozřejmostí je převod energií.

Další informace vám rád sdělím na uvedeném telefonním čísle nebo při osobní prohlídce.

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V rámci provize bude uhrazen také poplatek pro KÚ za podání návrhu na převod vlastnického práva., včetně provize
Aktualizováno
20. 2. 2024
Adresa
Křížatecká, Litvínov
ID
00013
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
480 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Sídliště
Plocha nemovitosti
1356 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Novák

Tomáš Novák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Litvínově.

Podobné nabídky