Prodej rodinného domu, Dolní Zálezly, Rudé armády, 360 m2 (ID: 1322630)

Rudé armády, Dolní Zálezly


Rezervováno
2 699 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 863 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dolních Zálezlech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nemovitost vhodná k vícegeneračnímu bydlení i jako sídlo stavební firmy s možností ubytování dělníků, kanceláří i skladů stavebního materiálu a strojů.

Dům s velkorysou užitnou plochou 360 m2 se nachází v samém středu obce Dolní Zálezly na rovinatém pozemku o výměře 1046 m2. Má za sebou bohatou historii, kdy sloužil jako penzion s restaurací.

Přízemí domu je aktuálně přizpůsobeno komerčním účelům, kdy se po levé straně nachází dvě místnosti, z nichž jedna soužila jako obchod, po pravé straně potom vstup do menší místnosti, která sloužila jako kadeřnictví, velkého sklepa, prostorné místnosti, která může sloužit jako sklad a sociálního zařízení.

První patro je určeno k bydlení a dispozice odpovídá dvěma samostatným bytovým jednotkám 4+1 a 2+1.

Dům je napojen na veřejný vodovod a elektřinu, disponuje dvěma samostatnými plynovými kotli. Odpad sveden do jímky. Okna jsou v celém domě dřevěná, podlahy částečně dřevěné a částečně betonové. Sedlová část střechy je v dobrém stavu, rovná část vyžaduje kompletní rekonstrukci, stejně jako strop a podlaha v jedné místnosti pod ní. V této neobývané časti došlo vlivem zatíkání vody k propadu stropu v několika místnostech místnosti. Krom tohoto nutného zásahu je dům celkově v technicky zachovalém stavu a při případné rekonstrukci poskytuje díky své rozloze mnoho možností dispozičního řešení.

Na pozemku se dále nachází stodola a bazén. Na pozemek je možno zajet automobily i případnými stroji, které mohou stát také v prostoru před domem, který historicky sloužil jako velká terasa restaurace. K

Kousek od domu je rychlostní silnice, vlakové spojení a přístaviště Dolní Zálezly.

Více informací Vám ráda poskytnu telefonicky.

Stav
Rezervováno
Cena
2 699 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Rudé armády, Dolní Zálezly
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1046 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Andrea Hlinková

Andrea Hlinková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Zálezlech.

Podobné nabídky