Prodej rodinného domu, Horoměřice, K Rybníku, 150 m2

K Rybníku, Horoměřice


15 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 74 345 Kč /měs.

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Horoměřicích

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné a oblíbené lokalitě Horoměřic, ideální pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí městského života a klidného venkovského prostředí.
Tento rodinný dům v Horoměřicích nabízí komfortní bydlení s moderními vybaveními a prostornými interiéry. Dům disponuje dvěma samostatnými bytovými jednotkami s vlastními vchody, což poskytuje ideální možnost pro dvě rodiny nebo jako investiční příležitost.
Celková obytná plocha domu činí 150 m2, což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlné a soukromé bydlení. Dům byl nedávno zateplen a má novou elektroinstalaci, rozvody vody a topení, což znamená snížené náklady na provoz a moderní životní prostředí.
Venkovní prostor je skvěle promyšlený a nabízí relaxaci a zábavu pro celou rodinu. K dispozici je krytý bazén, který umožňuje užívat si radovánky s vodou po celý rok. Kromě toho zahrada a krytá pergola s venkovní kuchyní představují ideální místo pro letní grilování a posezení s přáteli a rodinou.
Horoměřice jsou známé svou klidnou atmosférou a vynikající občanskou vybaveností, včetně školy a školky v blízkosti, což činí tuto lokalitu perfektní pro rodiny s dětmi.
Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Pokud hledáte rodinný dům s moderními vybaveními a venkovním bazénem v klidné části Horoměřic, neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo domluvení prohlídky.

Cena
15 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
K Rybníku, Horoměřice
ID
01095
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
170 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
775 m2
Plocha nebytových prostor
20 m2
Plocha zahrady
775 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

František Janda

František Janda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horoměřicích.

Podobné nabídky