Prodej bytu 3+1, Zlín, 67 m2

Zlín - Salaš


4 440 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 160 Kč /měs.

(Cena je uvedena včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví o podlahové ploše 67,72 m2 s vlastní předzahrádkou, zahrádkou a parkovacím místem přímo před domem. Bytový dům se nachází ve vyhledávané klidné lokalitě nedaleko města Zlína.

Samotný byt prošel v roce 2020/2021 zdařilou kompletní rekonstrukcí. Ve všech obytných pokojích, včetně síně, jsou nové podlahové krytiny kvalitní značky Egger. Stejně tak všechny pokoje obsahují nové zárubně a interiérové dveře. Kuchyňská linka je kvalitní, vyrobená na míru, součástí je myčka na nádobí a sklokeramická varná deska a vestavěná trouba. V zrekonstruované prostorné koupelně je sprchový kout včetně WC, topného žebříku a umyvadlových skříněk. Došlo ke kompletní rekonstrukci elektrorozvodů a následně obnově omítek. Dům má také zateplenou střechu a vyměněná okna.

Bytová jednotka se nachází ve druhém patře zděného domu. K dispozici je vstupní chodba (5,14m2), kuchyň (8,66m2), obývací pokoj (18,9m2), pokoj (15,35m2), ložnice (15,97m2), koupelna se sprchovým koutem a WC (3,7m2). K bytu náleží sklep (18,9m2) prádelna/sušárna včetně pracovního koutku pro kutily.
Velkou výhodou domu je klidná zahrádka s krásným výhledem na krajinu, která slouží pro obyvatele domu jako klidová zóna a místo pro společné setkávání, grilování či místo pro hraní dětí. K bytu náleží prostorná terasa orientovaná na západ. Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel. Součástí prodeje je kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů. Ostatní nábytek a vybavení je možné po domluvě s majitelem.
Velkou výhodou jsou velmi nízké náklady na bydlení.

V blízkém okolí naleznete zastávku autobusu, restauraci/cukrárnu a kulturní dům. Veškerá občanská vybavenost je ve Zlíně v Malenovicích, kam dojedete autem za 5 minut. Lokalita Zlín-Malenovice nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost do centra města. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103833.

Cena
4 440 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize RK
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Zlín - Salaš
ID
N103833
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
67 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Svoboda

Petr Svoboda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Zlíně.

Podobné nabídky