Prodej rodinného domu, Hajany, 180 m2 (ID: 1320486)

Hajany


13 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 64 337 Kč /měs.

(+ provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Hajanech

Popis

AMBIENTEN VIP si vám dovoluje exkluzivně nabídnout k prodeji samostatně stojící rodinný dům 5 +kk s garáží, celkovou užitnou plochou 180 m2 a pozemkem o rozloze 539 m2.

V 1. NP disponuje garáží, vstupní chodbou, technickou místností, toaletou a koupelnou. Dále disponuje pracovnou, obývacím pokojem s kuchyní a spižírnou. V 2. NP se nachází tři ložnice, koupelna s vanou, toaleta a šatna. Dům je připojen na veřejnou kanalizaci a elektřinu. Optický internet je samozřejmostí. Garáž je průchozí do zahrady a před domem je možnost parkování až pro tři auta.

Novostavba je označena energetickým štítkem B, je součástí nové výstavby a byla kolaudována v roce 2019. Zdivo je z cihel značky Porotherm, a střecha je sedlová s krytinou Tondach Samba. Vytápění je zajištěno podlahovým elektrickým topením v celém domě. Podlahy v přízemí jsou z dlažby, v prvním patře byl použit hydrocork. Okna jsou vybavena trojskly a hliníkovými venkovními žaluziemi s garancí do roku 2028.

Tato nemovitost se nachází v klidné čtvrti Hajan, splňuje vysoký standard a je ideální pro náročné klienty, kteří hledají kompromis mezi klidným bydlením a perfektní dostupností. Obec Hajany nabízí základní občanskou vybavenost a vynikající dojezdovou dostupnost do centra Brna.

Obec Hajany se nachází na jižním okraji Brna, v blízkosti obchodních center Olympie, Avion a Kaštanová. V několika minutách se dostanete na všechny hlavní silniční spoje D1, D2 a E461. Nedaleko ve vedlejší obci Želešice se nachází základní škola, školka, pošta a potraviny.

Určitě doporučujeme prohlídku této výjimečné nemovitosti, zejména umístění a lokalitu, která Vás jistě učaruje. Rodinný dům s pozemkem je vhodný i jako skvělá investice.

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Hajany
ID
30328
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
539 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Monika Russeggerová

Ing. Monika Russeggerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hajanech (okr. Brno-venkov).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky