Pronájem bytu 2+1, Zlín, náměstí Míru, 69 m2

náměstí Míru, Zlín


12 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy za energie přímo na nájemníka, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Společnost Explicit Reality ve spolupráci s makléřem Rostislavem Děrdou vám představuje tento velmi prostorný byt 2+1 s výhledem přímo na náměstí města Zlína. Tento byt o rozloze 69 m2 se nachází ve 3. patře bytového domu bez výtahu a je připraven k okamžitému pronájmu.

Klíčové vlastnosti bytu:

Dispozice: 2+1
Plocha: 69 m2
Podlaží: 3. patro, bez výtahu
Vybavení: Kuchyňská linka, plynový sporák, lednice plynový kotel, elektrický a šatní skříň
Okamžitě k dispozici


Popis bytu:

Před vstupem do bytu vás přivítá společná vstupní chodba. Za vstupními dveřmi naleznete kuchyň, která disponuje kuchyňskou linkou, lednicí a plynovým sporákem. Navíc zde najdete i prostorný špajz.


Z kuchyně se dostanete do prvního pokoje, ze kterého je přístup do koupelny se sprchovým koutem a WC. Za tímto pokojem se nachází další veliký pokoj s šatní skříní a krásným výhledem na zlínské náměstí. Oba pokoje si můžete přizpůsobit dle vlastních představ a doplnit je svým vybavením. Bydlení je vhodný jak pro rodinu, tak pro studenty. Další informace a možnosti vám sdělím na osobní prohlídce.


Cena nájemného: 12.000,- Kč/měsíc, zálohy na energie budou přepsány na nájemníky (elektřina + plyn cca 2.500,-Kč/měsíc - spočítáno pro 2 členy, voda rozpočítána mezi byty a placena ročně). 2x12.000,- vratná kauce (pokud se zdá být 24.000,- moc, je možnost složit při podpisu smlouvy 1x12.000,- vratnou kauci a ta druhá se může dát na měsíční splátky, třeba 1.000,- měsíčně. Po splacení 12.000,- je Vaše na konci pobytu i druhá vratná kauce, tedy majitel Vám vrátí 24.000,- po rozvázání smlouvy) a odměna RK.

Pokud jste hledali bydlení přímo v centru města Zlín, tento byt je pro vás ihned k dispozici.

Neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a domluvení prohlídky. Těšíme se na vaši zprávu!

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy za energie přímo na nájemníka, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
náměstí Míru, Zlín
ID
01641
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Rostislav Děrda

Rostislav Děrda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Zlíně.

Podobné nabídky