Pronájem bytu 3+kk, Beroun - Beroun-Závodí, Na Veselou, 70 m2

Na Veselou, Beroun, okres beroun, Beroun-Závodí


22 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemné 22.000,-Kč, záloha na služby 5.000,-Kč, kauce 44.000,-Kč, provize RK 20.000,-Kč)


Regionální dodavatelé v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Realitní společnost ERA ONE Brodan & Kutzendörfer nabízí k dlouhodobému pronájmu jedinečný, slunný, jihoseverním směrem orientovaný, velmi vkusně a zdařile dispozičně řešený apartmán 3+kk (70 m²) s balkónem, sklepní kójí a dvěma parkovacími místy před domem v uzavřeném areálu Royal Golf Resort Beroun.
Umístění domu a samotného apartmánu nabízí bydlení v přírodě, klid a soukromí na jedné straně a zároveň pěší dostupnost do centra města Berouna a dojezd k obchodnímu centru a metru na Zličíně za 12 minut od domu díky soukromé příjezdové cestě od Rezidence až k nájezdu na dálnici D5.
Popis bytu
Stylový apartmán se nachází v druhém patře bytového domu umístěného blízko hlavní budovy Royal Golf Resort Beroun, je vybaven nábytkem, kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči, byt má plovoucí dřevěné podlahy. K bytu náleží balkón, prostorná sklepní kóje a dvě parkovací místa v bezprostřední blízkosti domu.
Vstupní hala s několika vestavěnými skříněmi zajišťuje vstup na samostatnou toaletu, do ložnice, do pracovny či dětského pokoje, do koupelny a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem se všemi spotřebiči. Koupelna je vybavena sprchou, umyvadlem, je zde místo pro umístění pračky a sušičky.
K bytu patří prostorná sklepní kóje (8 m²) a dvě parkovací místa přímo před domem.
V celém bytě a domě není povoleno kouřit.
Popis lokality
Apartmánový dům v ulici Na Golfu v Berouně navazuje na přírodní prostředí soukromého golfového hřiště obklopeného nedotčenými lesy na úpatí Brd a Křivoklátských lesů a na královské město Beroun s historickým centrem s četnými hospůdkami a restauracemi s typickou českou nebo mezinárodní kuchyní. Město disponuje mnoha dalšími možnostmi k rekreaci – aquaparkem, několika tenisovými, squashovými a bowlingovými areály, skate parkem, on-line okruhem nebo cyklistickými stezkami podél řeky Berounky, které vedou ke královským hradům Tetín (6 km), k nejznámějšímu českému hradu Karlštejn (14 km) či k dalším královským hradům kterými jsou Točník (21 km), Nižbor (11 km) nebo Křivoklát (23 km).

Podmínky pronájmu:
Nájemné: 22.000,-Kč/měsíc
Záloha na služby a energie: 5.000,-/měsíc
Kauce: 44.000,-Kč
Provize realitní kanceláře: 20.000,-Kč

Cena
22 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemné 22.000,-Kč, záloha na služby 5.000,-Kč, kauce 44.000,-Kč, provize RK 20.000,-Kč
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Na Veselou, Beroun, okres beroun, Beroun-Závodí
ID
059N057484
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1354 m2
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
77 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Kutzendörfer

Michal Kutzendörfer

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Berouně.

Podobné nabídky