Prodej rodinného domu, Praha - Libeň, Chrastavská, 180 m2

Chrastavská, Praha, Střížkov


14 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 438 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám na prodej rodinný dům v klidné a vyhledávané části Prahy 9 – Střížkova. Dům se nachází v bloku řadových domů a zastavěná plocha rodinného domu je 76 m2 ( zastavěná plocha a nádvoří, čistá zastavěná plocha domu je 46 m2, předzahrádka do ulice je 30 m2 ) se zahradou o výměře 169 m2.

Aktuální dispozice domu je 3+1 a samostatný byt 1+kk, celkově o podlahové ploše cca 180 m2. Přízemí tvoří kuchyň se vstupem na zahradu a obývací pokoj, dále je zde chodba, koupelna s vanou a toaletou, schodiště jak do sklepa (-1NP) tak i do 1 patra (2 NP). V prvním patře je obývací pokoj s balkónem, ložnice, chodba se schodištěm a je v původním stavu.

Ve druhém patře najdete samostatný byt 1+kk, kde je obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s toaletou a na byt se můžete podívat v přiložené videoprohlídce.

V suterénu domu je sklep, sklad, prádelna a je zde vstup na zahradu.

Dům byl postaven v roce 1939 a v roce 2011 byla v podkroví vybudována vestavba bytu. Byla zde provedena rekonstrukce – nová střecha, v bytě nové rozvody elektřiny, vody a topení. RD je napojen na veřejný vodovod, vytápění domu zajišťuje plynový kotel z roku 2011.

Tento dům doporučuji všem, kteří hledají dům s menší zahradou, uprostřed zástavby menších rodinných domů, s klidnou a rodinnou atmosférou, zároveň dobře dopravně dostupný - zastávka autobusu Starý Prosek je vzdálená pět minut chůze od domu, 15 minut od domu je vzdálená stanice metra Prosek.

V docházkové vzdálenosti jsou restaurace, dětské hřiště, posilovna, gymnázium, supermarket Billa.

Průkaz energetické náročnosti se připravuje, proto je inzerována náročnost G.
Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat a budu se těšit na prohlídce.

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Chrastavská, Praha, Střížkov
ID
01093
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
76 m2
Plocha nemovitosti
245 m2
Plocha zahrady
169 m2
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Balkon
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jitka Kučerovská

Jitka Kučerovská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky