Prodej bytu 3+1, Přerov - Přerov I-Město, Kozlovská, 71 m2 (ID: 1314327)

Kozlovská, Přerov I-Město


2 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 867 Kč /měs.

(Byt lze převést do osobního vlastnictví)


Regionální dodavatelé v Přerově

Popis

Exkluzivně nabízíme prodej bytu o dispozici 3+1 na ulici Kozlovská v Přerově. Byt se nachází v cihlovém bytovém domě ve 4.NP bez výtahu. Celková plocha bytu je 70,8 m2. K bytu náleží sklepní kóje.

Z chodby se dostanete do tří neprůchozích pokojů, koupelny a samostatného WC. Okna z kuchyně a obývacího pokoje jsou směřována na sever. Ložnice a pokoj s balkonem mají okna na jih. Obývací pokoj má užitnou ploch 21,7 m2. Ložnice má 11,5 m2 a pokoj s balkonem má 12 m2.

Byt je v původním udržovaném stavu, elektřina v bytě je v mědi. Topení a ohřev vody v bytě je centrální, na radiátorech jsou instalovány měřiče tepla. Podlahy v bytě jsou z linolea. V obývacím pokoji jsou podlahy renovované, ve zbytku bytu jsou původní. V koupelně je vana. Okna v bytě jsou plastová.

Byt je v družstevním vlastnictví s možností převodu do osobního, přičemž nesplacená anuita činí 20.000 Kč. Platby do fondu oprav činí 1412 Kč měsíčně a příspěvek na správu domu činí 300 Kč. Celkové náklady na byt včetně topení, vodného a stočného a ohřevu teplé vody jsou do 5.000 Kč měsíčně.

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost a možnost sportovního vyžití v okolí řeky Bečvy. Z Přerova je dobrá dostupnost do 25 km vzdálené Olomouce. Zastávka MHD je 100 metrů od domu. Budeme se na Vás těšit při prohlídce bytu.

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Byt lze převést do osobního vlastnictví
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Kozlovská, Přerov I-Město
ID
886
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Patro
4. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jakub Adamec

Ing. Jakub Adamec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Přerově.

Podobné nabídky