Prodej bytu 1+kk, Brno, U Zoologické zahrady, 30 m2

U Zoologické zahrady, Brno


3 690 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 585 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Sen o bydlení na břehu řeky se vám teď může splnit. V rezidenci Terasy Hvězda, která právě vyrůstá na začátku městské části Brno–Bystrc, na vás čekají krásné nové byty o dispozici 1+kk různých výměr, které jsou ideální jako startovací bydlení, bydlení pro jednotlivce nebo byty na investici.

Novostavba rezidence představuje ideální místo pro ty, kdo hledají kvalitní a moderní bydlení. Díky možnosti klientských změn můžete interiér plně přizpůsobit svým představám. Některé byty mají terasy.

Poloha na ulici U Zoologické zahrady nabízí klid a blízkost přírody (řeka Svratka, přehrada, zoo, přírodní park Baba). Zároveň jste stále v dosahu veškeré občanské vybavenosti – v okolí najdete řadu obchodů, restaurací a služeb. Rezidence je také dobře dopravně dostupná, nedaleko leží několik zastávek MHD. Zakoupit si můžete také vlastní parkovací stání přímo v objektu.

Pokud pořizujete nemovitost na investici, tento byt představuje výbornou příležitost pro uložení peněz, neboť malometrážních bytů je v Brně nedostatek, a jejich hodnota tak dobře poroste.

Výstavba bytů bude dokončena v létě 2026. Pokud vás zajímá více informací a chcete si vybrat ten správný byt pro vás, zavolejte našemu makléři. Rád se vám bude věnovat.

Cena
3 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
10. 2. 2024
Adresa
U Zoologické zahrady, Brno
ID
TH1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Huška

Jiří Huška

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.

Podobné nabídky