Prodej bytu 1+kk, Brno, Jánská, 59 m2 (ID: 1396109)

Jánská, Brno


5 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 27 165 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Elegance a výjimečnost, to vše přinesla rekonstrukce Rezidence Blum. Lokalita domu dokonale splňuje nároky pro aktivní život ve městě. Ponořte se do atmosféry velkoměsta a současně využijte klidné zázemí a historický nádech funkcionalismu, které tato nemovitost poskytuje.

Jedná se o investici do neopakovatelné lokality. Původních historických budov s kompletně zrekonstruovanými interiéry je v centru města omezené množství. 
Rezidence Blum se nachází na pěší zóně ulice Jánská, jen pár kroků od náměstí Svobody a dalších přilehlých ulic, kde se odehrává veškeré dění města a odkud do pěti minut dojdete téměř kamkoli, například do těch nejlepších brněnských kavárnen a restaurací, nákupních pasáží, posiloven, wellness, divadla Reduta a Mahenova divadla, na městskou hromadnou dopravu, poštu či do bankomatu. Pokud si budete chtít udělat procházku nebo rádi běháte, park pod Špilberkem je jen 5 minut daleko.

Ateliér č. 206 o dispozici 1+kk se nachází ve 2. NP a má vnitřní velikost 30,3 m2. Dominantou tohoto ateliéru je terasa o velikosti 28,4 m2 orientovaná do vnitrobloku. Od ostatních teras je odělena květináči se zelení. Terasa je vysypána kačírkem, na němž je vybudována dřevoplastová podesta. Celková velikost ateliéru je tedy 58,7 m2. Nemovitost je kompletně vybavená. Nábytek a kuchyňská linka včetně spotřebičů a televize jsou součástí prodeje. Koupelna s velkoformátovými obklady je vybavena sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem. Na podlaze je položené linoleum a dřevěná okna jsou deset let po výměně. Vytápění je centrální.
Ve vnitrobloku, kam směřuje okno ateliéru, je vysázena vzrostlá sakura, která tvoří v letních měsících příjemné klima a zútulňuje zastavěný vnitroblok. 

Samotná funkcionalistická Rezidence Blum byla postavena ve 30. letech 20. století a na jejím návrhu se podílel architekt Blum, podle kterého je rezidence nazvána. Tato budova je podle Brněnského architektonického manuálu označována za jednu z architektonicky nejhodnotnějších funkcionalistických staveb v historickém jádru města Brna. Celý interiér domu byl zrekonstruován a vznikly zde byty, ateliéry a komerční interiéry, které poskytují jedinečné místo pro život s reprezentativními vstupními prostory a obklady imitujícími mramor. 

V ceně je již zahrnuta provize. Rezervační poplatek je ve výši 230.000,- a započítává se do kupní ceny.

Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Jánská, Brno
ID
BK1036
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Stehnová Strašáková

Kateřina Stehnová Strašáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.

Podobné nabídky