Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Petra Jilemnického, 113 m2

Petra Jilemnického, Hradec Králové - Plotiště nad Labem


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hradci Králové

Popis

Máme pro Vás nabídku prodeje zajímavé nemovitosti v žádané části Hradce Králové - Plotiště nad Labem. Jedná se o zděný rodinný dům s dvěma bytovými jednotkami, který prošel v průběhu let 2017 - 2022 rekonstrukcí, a je tak ve skvělém stavu.

Prostorové uspořádání domu je následující:
- Přízemí zahrnuje vstupní chodbu, samostatnou toaletu, komoru, koupelnu s toaletou, kuchyň s velkou kuchyňskou linkou, obývací pokoj, pokoj a ložnici.
- 1. patro obsahuje schodiště, chodbu, koupelnu, obývací pokoj s vstupem na prostornou terasu a ložnici.

Na pozemku o celkové velikosti 303m2 se nachází dílna, pergola s venkovním posezením a vyhřívaný bazén pomocí tepelného čerpadla. Tento prostor je ideální pro relaxaci a strávení volného času.

Dům je částečně podsklepený a lze ho vytápět pomocí elektrokotle, plynového kotle nebo krbových kamen. Parkování je zajištěno jedním parkovacím místem ve dvoře a až třemi parkovacími místy před domem.

Pro Vaše pohodlí a plynulost prodeje Vám zdarma zajistíme nejvýhodnější financování na trhu.

Pokud jste zainteresováni, rádi Vás pozveme na prohlídku této zajímavé nemovitosti. Přijďte se přesvědčit o jejím potenciálu a představit si život v této krásné lokalitě. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103808.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Petra Jilemnického, Hradec Králové - Plotiště nad Labem
ID
N103808
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
141 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
113 m2
Plocha nemovitosti
303 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Mrňák

Zdeněk Mrňák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové.

Podobné nabídky