Prodej bytu 3+1, Hejnice, Sídliště, 70 m2 (ID: 1309297)

Sídliště, Hejnice


2 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 249 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hejnicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Exkluzivní nabídka prodeje slunného zrekonstruovaného bytu umístěného v klidném prostředí chráněné krajinné oblasti Jizerských hor se známým poutním místem. Od centra Liberce se Hejnice nachází pouhých 17 km. Byt má dispozicí 3+1 s lodžií, komorou pro úschovu kol nebo kočárku a má celkovou rozlohu 70 m2. Součástí bytu je také prostorný sklep, který poskytne navíc další úložný prostor pro uskladnění sezonního vybavení. Tento útulný byt je ideálním místem pro rodiny s dětmi.
Byt zůstane částečně vybavený.
Nabízí příjemné prostředí poblíž centra města a zároveň se nachází v klidné lokalitě Hejnického sídliště. Byt se nachází se v 5. NP a je v dosahu veškeré občanské vybavenosti, včetně blízké dostupnosti autobusu a vlaku.

Tato lokalita je určená pro milovníky přírody, která nabízí neomezené možnosti pro turistiku, cyklistiku a tolik žádaného aktivního odpočinku s relaxací v přírodě.

V roce 2025 se plánuje kompletní revitalizace domu včetně zateplení.

Pro více informací mě neváhejte kdykoliv kontaktovat, případně Vám ráda pomohu s FINANCOVÁNÍM!

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Sídliště, Hejnice
ID
10117
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radka Barková

Radka Barková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Hejnicích (okr. Liberec).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky