Prodej bytu 3+1, Bakov nad Jizerou, 142 m2 (ID: 1306711)

Bakov nad Jizerou


7 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 36 696 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bakově nad Jizerou

Úklidové služby

Popis

Tento světlý a moderně zařízený byt nabízí pohodlí a luxus pro rodiny a páry hledající klidný a přesto dynamický životní styl. Byt je dispozice 3+1 a zabírá plochu 142 m2. Co se týče interiéru, dominuje velký obývací pokoj spojený s jídelnou, který poskytuje dostatek místa pro relaxaci a zábavu. K obývacímu pokoji přiléhá velkorysá moderní kuchyň vybavená veškerými potřebnými spotřebiči.

Dále byt disponuje prostornou ložnicí se šatnou, poskytující dostatek úložného prostoru, a dětským pokojem. Byt má dvě koupelny, z nichž jedna je vybavena přímým přístupem do sauny - ideální místo pro relaxaci po náročném dni, v druhé koupelně se nachází velká rohová vana. Obě koupelny jsou spojené s WC. Další místnost může být dle preferencí nových majitelů využita jako zimní zahrada, relaxační místnost nebo jako prostor pro vlastní posilovnu.

Na chodbách naleznete dostatek úložných prostor vyrobených na míru, vstupní chodba ještě disponuje prostornou spižírnou. Byt je vytápěn tepelným čerpadlem, což zajišťuje pohodlí během celého roku a snižuje náklady na vytápění.

Součástí nemovitosti je také zahrada o velikosti 1193 m2. Zahrada poskytuje dostatek prostoru pro zahradnické koníčky, ale také relaxaci na slunci.

Pokud hledáte klidný a přitom dynamický životní styl, tento byt je ideální volbou.

Neváhejte mne kontaktovat pro více informací nebo prohlídku nemovitosti. Chcete-li si nemovitost prohlédnout z pohodlí domova, ráda Vám zašlu odkaz na virtuální prohlídku.

Cena
7 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Bakov nad Jizerou
ID
3085
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
142 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
142 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Andrea Buřivalová

Andrea Buřivalová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Bakově nad Jizerou.

Podobné nabídky