Prodej pozemku pro bydlení, Trubín, 1262 m2

Trubín


5 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 118 Kč /měs.

(v případě rychlého jednání sleva)


Regionální dodavatelé v Trubíně

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 1.262 m2. Nachází se ve staré části obce Trubín na Berounsku, mimo hlavní silnici. K pozemku se přijíždí ulicí K Cihelně, je k němu přivedena nová obecní komunikace s asfaltovým povrchem, která disponuje i chodníkem a veřejným osvětlením.
Na pozemek je do kapličky přivedena elektřina, na hranici pozemku vede plynovod, obecní vodovod a kanalizace. Je ve zpevněné cestě, ne v asfaltové.
Územním plánem je pozemek součástí ploch bydlení venkovského charakteru (B10). Povolena je stavba rodinného domu o jednom nadzemním podlaží s podkrovím. Maximální výška zástavby je 8,5 m, na hlavní stavbě je vyžadována šikmá sedlová střecha o sklonu 35-45 %. Podíl nezastavěné části pozemku je min. 65%, hlavní stavba může mít max. půdorys 200 m2.
Pozemek je rohový, mírně svažitý, nachází se na pěkném slunném klidném místě s pěknými výhledy do okolních kopců. V blízkosti jsou lesy, pole, hodně možností na výlety na kole i pěší procházky.
Trubín je obec vedle Králova Dvora, vzdálená 4 km od Berouna, 30 km od Prahy. Přímo v obci je soukromá mateřská škola a staví se nová, základní školu děti navštěvují ve 2 km vzdáleném Králově Dvoře, kam jezdí pravidelná autobusová linka. Na dálnici D5 jste do 5 minut.

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v případě rychlého jednání sleva
Aktualizováno
27. 2. 2024
Adresa
Trubín
ID
5523
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1262 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jitka Lišková

Jitka Lišková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Trubíně.

Podobné nabídky