Prodej bytu 1+kk, Brno, 30 m2 (ID: 1303290)

Brno


4 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 781 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Úžasný, slunný byt 1+kk s balkonem a parkováním.
Máme pro vás jedinečnou příležitost. Nabízíme moderní byt 1+kk v novostavbě na ulici Za Humny v Modřicích. Tento byt o velikosti 47,72 m2 se nachází ve 2. patře z celkových 2 pater a je již zkolaudován.

Skvělá lokalita. Byt se nachází v klidné lokalitě Modřic, kde se setkává pohodlný životní styl s dobrou dostupností do centra Brna. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů a restaurací. Místní parky a zelené plochy nabízí skvělou možnost pro odpočinek a sportovní aktivity.

Byt je navržen s důrazem na pohodlí a moderní design. Otevřená kuchyň propojená s obývacím prostorem (31,10 m2) vytváří příjemné a prostorné prostředí. Z obývacího pokoje máte přímý vstup na balkon o velikosti 6,33 m2, odkud se naskýtá krásný výhled na okolní krajinu a zahrádky. Dále zde najdete koupelnu (5,32 m2) s toaletou a sprchovým koutem. Chodba (9,47 m2) pak nabízí možnosti dalšího úložného prostoru. Podlahové vytápění, ohřev vody el. bojlerem s tepelným čerpadlem.

K bytu náleží parkovací místo přímo pod budovou (1. podzemní patro), což je zvláště výhodné pro pohodlný přístup (není zahrnuto v kupní ceně). Energetická náročnost budovy je hodnocena třídou A, což znamená nízké provozní náklady a šetrný provoz pro životní prostředí. Vytápění el. podlahovým vytápěním, ohřev vody el. bojlerem s tepelným čerpadlem.

Nenechte si ujít tuto šanci na dokonalý byt v Modřicích. Cena bez provize. Kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Těšíme se na vás!

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 2. 2024
Adresa
Brno
ID
37839
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Kučerová

Jana Kučerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.

Podobné nabídky